Ο σημαντικός λόγος που η Britney Spears διέγραψε το Instagram της

12:46 16/9/2021 - Πηγή: InStyle

Πριν από λίγες ημέρες η Britney Spears ανακοίνωσε ότι αρραβωνιάστηκε με τον επί πολλά χρόνια σύντροφό της, Sam Asghari. Το αγαπημένο ζευγάρι μοιράστηκε τα χαρμόσυνα νέα με τους ακολούθους του μέσω του Instagram και οι δημοσιεύσεις τους έγιναν απευθείας viral. Ωστόσο, εάν θέλετε να επισκεφθείτε το profile της διάσημης pop

star, δυστυχώς δεν θα το καταφέρετε. Ο λόγος; Διέγραψε τον λογαριασμό της.

Kourtney Kardashian-Travis Barker: Έκαναν το red carpet ντεμπούτο τους στα MTV VMAs

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Britney Spears Army (@army.britneyspears)

Αυτό το γεγονός, όπως ήταν αναμενόμενο, ξάφνιασε και αναστάτωσε τους fans της. Πολλοί φοβήθηκαν μήπως αυτή η επιλογή της σχετίζεται με τη μακροχρόνια δικαστική μάχη εναντίον του πατέρα της. Η απάντηση όμως σε όλα αυτά τα ερωτήματα, είναι πολύ πιο απλή απ’ ότι θα περιμέναμε. Αναλυτικότερα, η Spears συνδέθηκε στο Twitter της και ξεκαθάρισε την κατάσταση. “Μην ανησυχείτε παιδιά… Κάνω απλώς ένα break από τα social media για να χαρώ τον αρραβώνα μου!!! Θα επιστρέψω σύντομα” έγραψε η ίδια.

Lily Collins: Οι πρώτες φωτογραφίες από τον παραμυθένιο γάμο της

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Britney Spears Army (@army.britneyspears)

Η Britney πρόσφατα απελευθερώθηκε από την καταπιεστική κηδεμονία, την οποία υπέστη τα τελευταία 13 χρόνια από τον James Spears. Αμέτρητοι άνθρωποι σε ολόκληρη την υφήλιο χάρηκαν με την ευτυχία της ταλαντούχας τραγουδίστριας, καθώς ζούσε υπό πολύ δύσκολες συνθήκες. Μέσα σε αυτές ήταν και το ότι δεν μπορούσε να δει τα παιδιά της, να παντρευτεί και να διαχειρίζεται η ίδια τα οικονομικά της. Η πρόταση γάμου από τον Sam Asghari λοιπόν ήρθε αμέσως μόλις απέκτησε πάλι την ελευθερία της.

Roberto Benigni: Η συγκινητική αφιέρωση στη σύζυγό του

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sam Asghari (@samasghari)

Keywords
Τυχαία Θέματα