Το over the mask φιλί των “Bennifer” στο Met Gala που σχολιάστηκε

10:42 16/9/2021 - Πηγή: InStyle

Μετά την τεράστια παγκόσμια αναμονή για το φετινό Met Gala, μιας και λόγω πανδημίας δεν πραγματοποιήθηκε πέρυσι, το κόκκινο χαλί έλαμψε για ακόμη μια φορά.

Zoë Kravitz και Channing Tatum εμφανίστηκαν χωριστά στο red carpet του Met Gala


Ανάμεσα στις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις ήταν αυτή της Jennifer Lopez και του Ben Affleck, οι οποίοι κατέφθασαν φυσικά μαζί, με την JLo να έχει επιλέξει μια

δημιουργία του Ralph Lauren, σε country/cowboy style, που φωτογραφήθηκε κατά κόρον από τους παπαράτσι. Μια maxi τουαλέτα με πληθωρική ουρά, σε σκούρα σοκολατί απόχρωση και ασορτί γούνα, η οποία συνδυάστηκε ιδανικά με ένα μεγάλο cowboy καπέλο και μεταλλικά boho αξεσουάρ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)


Εκτός, όμως από την αψεγάδιαστη, όπως πάντα, παρουσία της, σχόλια προκάλεσε και το περίφημο φιλί της με τον Ben Affleck πάνω από τις μάσκες, εγείροντας συζητήσεις για την μετά Covid εποχή και για το εάν η ζωή μας θα είναι έτσι από εδώ και πέρα: φιλιά πάνω από τις μάσκες, αποστείρωση, αποστάσεις και φόβος.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Cut (@thecut)


Από την άλλη πλευρά, υπήρξαν φυσικά και οι επικριτές, που είπαν, πως όλη αυτή η επανένωση των “Bennifer” είναι μια καλά χορογραφημένη διαδικασία, μια επίδειξη των ικανοτήτων τους στην υποκριτική, αφού προσφέρουν στους θαυμαστές τους ένα συνεχόμενο show, την στιγμή που και οι δύο φαίνεται να ήθελαν ένα μικρό μοχλό βοήθειας στην δημοτικότητα τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα