Kourtney Kardashian-Travis Barker: Έκαναν το red carpet ντεμπούτο τους στα MTV VMAs

16:03 15/9/2021 - Πηγή: InStyle

Στο ξεκίνημα του φετινού έτους, η φιλία της Kourtney Kardashian με τον Travis Barker εξελίχθηκε σε ειδύλλιο. Η σχέση τους “άνθισε” ταχύτατα και η αγάπη που υπάρχει πλέον μεταξύ τους είναι αδιαμφισβήτητη. Μολονότι είναι ήδη official couple και μοιράζονται συχνά πολλές στιγμές τους στα social media, έκαναν τώρα την πρώτη κοινή τους εμφάνιση

στο κόκκινο χαλί.

Η νέα εμφάνιση της Megan Fox είναι ο ορισμός του sexy business casual

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kourtney Kardashian (@kourtneykardash)

Το red carpet ντεμπούτο τους λοιπόν πραγματοποιήθηκε στα MTV Video Music Awards του 2021. Όπως ήταν αναμενόμενο, το εντυπωσιακό ζευγάρι τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω του και έκανε την παρουσία του αισθητή σε όλους. Στις εικόνες που κυκλοφόρησαν οι δυο τους φαίνονται πολύ ερωτευμένοι. Πιο συγκεκριμένα, σε μερικές λήψεις τους βλέπουμε χαμογελαστούς να ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό και σε άλλες να αγκαλιάζονται και να φιλιούνται, μη μπορώντας να κρύψουν τον έρωτά τους.

MTV VMAS 2021: Το λαμπερό red carpet που εντυπωσίασε

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη travisbarker (@travisbarker)

Όσον αφορά τα ντυσίματά τους, διάλεξαν matching goth outfits, τα οποία ήταν δερμάτινα και καλυμμένα με καρφιά. Αναλυτικότερα, η Kourtney φόρεσε ένα αποκαλυπτικό κοντό leather φόρεμα που άφηνε εκτεθειμένους τους ώμους της. Η statement λεπτομέρεια με κορδόνια που υπάρχει στο πάνω μέρος απογειώνει αβίαστα το look. Το συνδύασε με μαύρα ψηλοτάκουνα σανδάλια, minimal κοσμήματα και μια mini τσάντα. Ο ταλαντούχος μουσικός και σύντροφός της ήταν επίσης γοητευτικός, επιλέγοντας ένα edgy μαύρο κουστούμι χωρίς πουκάμισο.

Η Selena Gomez παρέδωσε μαθήματα φθινοπωρινού στυλ

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Video Music Awards (@vmas)

Keywords
Τυχαία Θέματα