Ο οίκος Bvlgari παρουσίασε ένα εκτυφλωτικό show στο Μιλάνο

12:39 12/7/2021 - Πηγή: InStyle

Περίτεχνα κοσμήματα με εντυπωσιακά πετράδια και statement κομμάτια που είναι χαρακτηριστικά δείγματα δημιουργίας του οίκου Bvlgari, παρουσιάστηκαν κάτω από έναν… εκτυφλωτικό ήλιο. Tο AMO, το δημιουργικό τμήμα του αρχιτεκτονικού γραφείου Office for Metropolitan Architecture του Ολλανδού αρχιτέκτονα, Rem Koolhaas, σχεδίασε φέτος το καλοκαίρι

το Fine Jewelry Show του luxury ιταλικού οίκου για την συλλογή «Magnifica High Jewelry».

bulgari.com

View this post on Instagram

A post shared by BVLGARI Official (@bulgari)

Το show πραγματοποιήθηκε στο top spot του Μιλάνου, την Galleria Vittorio Emanuele II. Η ενσωμάτωση στο κέντρο της Galleria μιας υπερμεγέθους δομής που προσομοιάζει με ήλιο, μετέβαλε την κλίμακα και τον χρόνο, δημιουργώντας προϋποθέσεις «συνάντησης» των φίνων κοσμημάτων και της αρχιτεκτονικής.

View this post on Instagram

A post shared by BVLGARI Official (@bulgari)

bulgari.com

View this post on Instagram

A post shared by OMA (@oma.eu)

Prada: Η ανδρική συλλογή για την άνοιξη/καλοκαίρι 2022 χτυπάει… κόκκινο

Οι επικεφαλής του πρότζεκτ Ellen van Loon και Giulio Margheri του AMO, οι οποίοι συνέλαβαν την ιδέα και τη video art αισθητική του show που σηματοδότησε την πρώτη συνεργασία του AMO με τον οίκο, ανέφεραν πως «η ζωντανή έμπνευση της Ρώμης επιστρέφει για να ανυψώσει τις καρδιές του κόσμου. Λάμποντας στην πρωτεύουσα της μόδας της Ιταλίας σαν μια εκτυφλωτική ακτίνα του ήλιου, η Bvlgari παρουσιάζει την πιο εκλεκτή συλλογή κοσμημάτων της μέχρι σήμερα. Περισσότερο από το λανσάρισμα κοσμημάτων, είναι μια λαμπρή γιορτή της αναγέννησης».


Keywords
Τυχαία Θέματα