Η νέα σχέση της Bella Hadid μόλις έγινε Instagram official

10:06 12/7/2021 - Πηγή: InStyle

Η Bella Hadid δεν αποτελεί μια celebrity, που μοιράζεται συχνά με τα social media πληροφορίες για την προσωπική της ζωή. Εστιάζει κυρίως στην καριέρα της, όπου κι έχει γνωρίσει τεράστια επιτυχία. Με εξαίρεση την σχέση της με τον διάσημο τραγουδιστή, The Weeknd, δεν γνωρίζαμε πολλά σχετικά με το personal status της. Όταν λοιπόν ανακοίνωσε η ίδια το νέο της ειδύλλιο – με έναν βέβαια αρκετά διακριτικό τρόπο – μπορούμε να πούμε ότι εκπλαγήκαμε ευχάριστα!

5 πράγματα

που δεν γνωρίζατε για την Gigi Hadid

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bella (@bellahadid)

Οι fashion flip-flops ήρθαν για να μείνουν

Πριν από λίγες μέρες, η Hadid δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών στον προσωπικό της Instagram λογαριασμό. Στα πρώτα slides ποζάρει μόνη της, φορώντας ένα pink checkered Burberry σύνολο. Έχει συνδυάσει το girly ντύσιμό της, με ψηλοτάκουνα flip-flops και ένα ζευγάρι statement σκουλαρίκια.  Ωστόσο, όταν φτάσαμε στην τελευταία εικόνα ομολογούμε ότι μείναμε έκπληκτες, καθώς το 24χρονο supermodel μας επιβεβαίωνε ξεκάθαρα ότι δεν είναι πια single.

Gigi Hadid: Η αξιολάτρευτη ασορτί εμφάνιση με την κόρη της!

Instagram @bellahadid

Στο τρυφερό στιγμιότυπο, τη βλέπουμε μαζί με τον αγαπημένο της, Marc Kalman να είναι χαμογελαστοί και αγκαλιασμένοι σφιχτά. “Η καλύτερη περίοδος της ζωής μου. Είμαι υγιής, εργάζομαι και έχω γύρω μου ανθρώπους που με αγαπούν”, έγραψε στην περιγραφή της η Bella Hadid.

Ποιος λοιπόν είναι αυτός ο μυστηριώδης άντρας, που της έχει κλέψει την καρδιά; Πρόκειται για έναν καλλιτεχνικό διευθυντή, ο οποίος μάλιστα έχει σχεδιάσει το album του rapper Travis Scott. Στις αρχές του Ιουνίου, το νέο ζευγάρι είχε εντοπιστεί μαζί στη Νέα Υόρκη. Τότε όμως, δεν ήταν ακόμη ξεκάθαρο αν ήταν μαζί και θεωρήθηκαν απλοί φίλοι.

Kylie Jenner και Travis Scott: Είναι μάλλον και πάλι μαζί!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bella’Flora’Hadid (@bellahadidtoday)

Keywords
Τυχαία Θέματα