Ο Χάρης Χριστόπουλος φωτογράφισε την Anita Brand και τον γιο τους στο μαιευτήριο

10:52 27/7/2020 - Πηγή: InStyle

Έχουν περάσει μερικές ημέρες από τη στιγμή που η Anita Brand έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί και τόσο η make up artist όσο και ο Χάρης Χριστόπουλος μοιράζονται με τους followers τους στο Instagram στιγμές από το μαιευτήριο.

Ο επιτυχημένος φωτογράφος φωτογράφισε μάλιστα τη σύζυγο του όσο εκείνη κοιμάται και κρατά στην αγκαλιά της το νεογέννητο παιδί τους, ενώ έγραψε «Τα διαμάντια μου είναι παντοτινά».

@Instagram Stories

Μία φωτογραφία από το μαιευτήριο ανέβασε και η Anita Brand

στην οποία κρατά στην αγκαλιά της το νεογέννητο μωρό της. Στη λεζάντα έγραψε «Η ζωή μας στις τελευταίες δύο μέρες μέσα από δύο φωτογραφίες… Κορίτσια για σας τι να πω, απλά δεν υπάρχουν λόγια να εκφράσουμε για τα κύματα ΑΓΑΠΗΣ που παίρνουμε μέσα από τις ευχές κ τα μήνυμα σας!!!! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΌΛΕΣ ΚΑΙ ΚΆΘΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΆ!!! »

Το post της Anita Brand:

View this post on Instagram

Η ζωή μας στις τελευταίες δύο μέρες μέσα από δύο φωτογραφίες… ….και όταν δεν τον έχουμε αγκαλιά είμαστε και οι δύο από πάνω του και τον χαζεύουμε με τις ώρες Κορίτσια για σας τι να πω, απλά δεν υπάρχουν λόγια να εκφράσουμε για τα κύματα ΑΓΑΠΗΣ που παίρνουμε μέσα από τις ευχές κ τα μήνυμα σας!!!! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΌΛΕΣ ΚΑΙ ΚΆΘΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΆ!!!

A post shared by Anita Brand Makeup&Hair (@anabrand) on Jul 25, 2020 at 11:25am PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα