Ζώδια: Προβλέψεις Δευτέρας 27 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ: Αφού οι καταστάσεις κρύο-ζέστη δεν σας αρέσουν, θα πρέπει να μάθετε να είστε δίκαιοι, γιατί είναι κανόνας στη ζωή να μην κάνετε αυτά που δεν θέλετε να σας κάνουν. Περιορίστε τον χρόνο που καταναλώνετε στην εργασία σας, ώστε να μην έχετε επιπτώσεις στην υγεία σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Για να μην τρελαίνεστε από τις σκέψεις σας, μη συσσωρεύετε άλλες ευθύνες και υποχρεώσεις στις πλάτες σας, αλλά αφήστε και τους γύρω σας να δράσουν. Ανασκουμπωθείτε και προετοιμαστείτε, καθώς τώρα αρχίζει η μάχη για επικράτηση.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Για να μπορέσετε να απολαύσετε τον ελεύθερο χρόνο σας και να κάνετε αυτά

που σας ευχαριστούν, τακτοποιήστε εκκρεμότητες που έχετε αναλάβει. Αξιοποιήστε σωστά τον χρόνο σας και περάστε γρήγορα στην οργανωμένη δράση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αξίζει τον κόπο να προσπαθήσετε να είστε ευέλικτοι και προσαρμοστικοί στις όποιες καταστάσεις, γιατί ακόμα και αν δεχθείτε πιέσεις, είστε πολύ κοντά στην επιτυχία. Δεν θα είναι δύσκολο να δρομολογήσετε καινοτομίες, επεκτάσεις και ξεκινήματα.

ΛΕΩΝ: Όλα έχουν τον δικό τους τρόπο να ξεπεραστούν και αφού εσείς είστε τόσο σίγουροι ότι έχετε τη δύναμη να πάτε παρακάτω, δεν υπάρχει λόγος να παραπονιέστε και να απογοητεύεστε. Η μέρα διαφαίνεται πιο βατή και εύκολα αντιμετωπίσιμη σε όλες τις εκφάνσεις της.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τακτοποιήστε εκκρεμότητες του οικογενειακού τομέα, χωρίς να ξεχνάτε ότι πρέπει σε κάποια θέματα να έχετε και τη σύμφωνη γνώμη των άμεσα ενδιαφερομένων. Επιστρατεύστε θετικές δυνάμεις προς όφελός σας, ενεργοποιώντας θετικά τη φαντασία σας.

ΖΥΓΟΣ: Βγείτε από το καβούκι που μόνοι σας έχετε επιβάλει στον εαυτό σας, κάνοντας την αρχή με μια όμορφη μέρα με τη συντροφιά φίλων και αγαπημένων προσώπων. Οι συνθήκες θα σας υποχρεώσουν να συναγωνιστείτε και να ανταγωνιστείτε τους άλλους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τόσο στις σχέσεις όσο και στα οικονομικά σας ελπίζετε σε κάτι καλύτερο. Η βοήθεια που σας είναι πολύτιμη θα προέλθει από φίλους και από συνεργάτες. Φροντίστε τα λόγια σας να μην εκθέτουν ή ενοχλούν φιλικά σας πρόσωπα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Για να εκμεταλλευτείτε σωστά τις δυνατότητές σας σταματήστε να μπλοκάρετε οι ίδιοι τις ενέργειές σας. Μπορείτε πολλά, γι’ αυτό κάντε μια ανασκόπηση των πιο σημαντικών. Μάθετε να προσεγγίζετε τους συνεργάτες σας και να συνυπάρχετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Βρείτε τρόπους να αυξήσετε τα κέρδη σας και μάθετε από τους χειρισμούς σας. Αφήστε στην άκρη παλιές κακές συνήθειες και αποτυχημένες πρακτικές. Ισως υπάρξει κάποιο μικρό πρόβλημα που θα δυσχεράνει την υλοποίηση των σχεδίων σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η επιτυχία απαιτεί πρόγραμμα, συνέπεια και δράση προς όλες τις κατευθύνσεις. Δεν χρειάζεται δισταγμούς, αναβλητικότητες και ενέργειες στα τυφλά και στα γρήγορα. Εάν προχωρήσετε σε σύμπραξη συνεργασιών, θέστε τους όρους σας όσο πιο σύντομα γίνεται.

ΙΧΘΥEΣ: Επιστρατεύστε τη γλυκύτητα σας και θα έχετε πιο εύκολα καριέρα, κοινωνική καταξίωση και αναγνώριση. Κρατήστε κρυφά αυτά που θέλετε και μην τα διαλαλείτε. Προετοιμάστε το έδαφος σε ό,τι αφορά οικογενειακά θέματα που θέλετε να θίξετε.

Keywords
Τυχαία Θέματα