Ο Romeo Beckham έκανε την πρώτη red carpet εμφάνιση με τη σύντροφό του

13:22 2/12/2021 - Πηγή: InStyle

Ο Romeo Beckham και η σύντροφός του, Mia Regan έγιναν red carpet official.

Το νεαρό ζευγάρι έκανε την πρώτη του κοινή εμφάνιση στο κόκκινο χαλί και έκλεψε τις εντυπώσεις. Παρευρέθηκαν στα British Fashion Awards που πραγματοποιήθηκαν

στο Royal Albert Hall στο Λονδίνο. Είχαν απαθανατιστεί για πρώτη φορά από τον φωτογραφικό φακό στο Wimbledon τον περασμένο Ιούνιο. Οι δυο τους είναι μαζί εδώ και δυο χρόνια, καθώς η σχέση τους ξεκίνησε το 2019. Είναι αχώριστοι και φαίνονται πολύ αγαπημένοι και ευτυχισμένοι μαζί.

Η Julia Roberts μοιράστηκε μια σπάνια φωτογραφία των διδύμων της

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ROMEO (@romeobeckham)

Στις εικόνες που κυκλοφόρησαν από την εκδήλωση μόδας, βλέπουμε αρχικά τον Romeo και τη Mia αγκαλιασμένους, να χαμογελούν στην κάμερα. Είναι ντυμένοι στα μαύρα, δημιουργώντας ένα κομψό αποτέλεσμα. Πιο συγκεκριμένα, ο 19χρονος ποδοσφαιριστής έχει επιλέξει ένα military style YSL κοστούμι με ιδιαίτερες λεπτομέρειες και στιλάτα μοκασίνια. Από μέσα φοράει ένα λευκό πουκάμισο, μαύρη γραβάτα και αναφορικά με τα αξεσουάρ, έχει διαλέξει ένα διακριτικό ρολόι και δαχτυλίδια.

Η Lindsay Lohan αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό της

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη HELLO! Türkiye (@hellodergisi)

Instagram @justinxromeo

Η Regan με τη σειρά της ήταν πραγματικά εκθαμβωτική, ντυμένη με ένα Proenza Schoulder φόρεμα.

Η στιλάτη δημιουργία ήταν εξώπλατη και είχε βαθύ κόψιμο & κρόσσια, τα οποία αποτελούν μια από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν. Το συνδύασε με ψηλές γόβες και ένα statement κίτρινο τσαντάκι, φτιαγμένο από πούπουλα. Τα κοσμήματά της μας τραβούν επίσης ιδιαίτερα πολύ την προσοχή. Ο λαιμός της είναι στολισμένος με ένα λαμπερό μενταγιόν, το οποίο ταιριάζει με τα σκουλαρίκια και το βραχιόλι της. Τέλος, τα μαλλιά της είναι χτενισμένα σε έναν χαμηλό κότσο και το μακιγιάζ της είναι λιτό, αναδεικνύοντας έτσι τη φυσική ομορφιά του μοντέλου.

Η Dua Lipa ανακοίνωσε ότι θα λανσάρει το δικό της lifestyle brand

Instagram @justjared

Keywords
Τυχαία Θέματα