Η Rihanna λαμβάνει το τιμητικό βραβείο της «εθνικής ηρωίδας» των Barbados μετά την ανακήρυξη του νησιού ως ανεξάρτητη δημοκρατία

09:48 2/12/2021 - Πηγή: InStyle

Μια καινούργια εποχή ξεκινάει για τα νησιά Barbados. Η Βασίλισσα Ελισάβετ δεν θεωρείται πλέον κεφαλή του κράτους και τα Barbados είναι η νεότερη δημοκρατία στον κόσμο. Σε μια τελετή στην πρωτεύουσα του νησιού, Bridgetown, η Dame Sandra Mason ορκίστηκε πρόεδρος της δημοκρατίας και ανακήρυξε την Rihanna εθνική ηρωίδα του νησιού:

«Είθε να συνεχίσεις να λάμπεις σαν διαμάντι και να φέρνεις τιμή στο έθνος μας».

@theguardian@wmagazine

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dazed (@dazed)

Η Robyn Rihanna Fenty, όπως είναι το πραγματικό της όνομα, είχε επίσης ανακηρυχθεί Ambassador της ιδιαίτερης πατρίδας της το 2018. Η τραγουδίστρια, businesswoman και fashion icon, εμφανίστηκε στην χθεσινή εκδήλωση με ένα slik halter πορτοκαλί φόρεμα με ανοιχτή πλάτη και έκλεψε τις εντυπώσεις.

@gazetiapp

Ελπίζουμε οι φήμες περί εγκυμοσύνης να μην συγκαλύψουν το γεγονός ότι η Rihanna είναι παγκοσμίως η δεύτερη γυναίκα που λαμβάνει την συγκεκριμένη τιμητική διάκριση “National Hero Honor” και ο 11ος άνθρωπος γενικά. Δούλεψε και το άξιζε. Well deserved Riri!

Keywords
Τυχαία Θέματα