Η παρουσίαση της συλλογής άνοιξη/καλοκαίρι 2022 στο Μαϊάμι ήταν φόρος τιμής στον Virgil Abloh

12:02 1/12/2021 - Πηγή: InStyle

Δύο μέρες μετά τον σοκαριστικό θάνατο του σχεδιαστή Virgil Abloh, η παρουσίαση της συλλογής άνοιξη/καλοκαίρι 2022 στο Μαϊάμι, έγινε δίχως αυτόν. Ο Louis Vuitton ανακοίνωσε ότι το μετά θάνατον show θα «απέτινε φόρο τιμής στη ζωή και την κληρονομιά μιας δημιουργικής ιδιοφυΐας».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη welcome (@welcome.jpeg)

Μπροστά

σε ένα κατάμεστο πλήθος γεμάτο διασημότητες, όπως μεταξύ άλλων ο Kanye West με την Kim Kardashian και την κόρη τους North West. Σύσσωμη την οικογένεια Arnault. Τους μουσικούς Maluma, Ricky Martin και DJ Khaled η πολύχρωμη αναπαράσταση του Virgil Abloh έδειχνε την εικόνα του να κοιτάζει προς τους ουρανούς κρατώντας ένα μονόγραμμα LV σε καμβά. Επιπλέον, μια σειρά από drones χρησιμοποιήθηκαν για να δημιουργήσουν τη μορφή ενός χάρτινου αεροπλάνου, γράφοντας το συγκινητικό μήνυμα «Virgil was here».

Ο Virgil Abloh, καλλιτεχνικός διευθυντής των Louis Vuitton και Off-White, έχασε τη μάχη για τη ζωή στα 41 του

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη JERRY LORENZO (@jerrylorenzo)

«Ο Virgil δεν ήταν μόνο φίλος, σπουδαίος συνεργάτης, δημιουργική ιδιοφυΐα και οραματιστής, αλλά άνοιξε το δρόμο για τις επόμενες γενιές. Ήταν ένας αιώνιος αισιόδοξος που πίστευε ότι όλα ήταν δυνατά. Στο ίδιο πνεύμα, εμείς στην Louis Vuitton θα συνεχίσουμε περήφανα να γιορτάζουμε την κληρονομιά του με ένα τελευταίο show στο Μαϊάμι, σύμφωνα με τις επιθυμίες του. Είναι τιμή μου που τον αποκαλώ φίλο μου», ανέφερε ο Michael Burke, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Louis Vuitton.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Louis Vuitton (@louisvuitton)

Το runway ξεκίνησε με μια αφήγηση από τον ίδιο τον Abloh. Μοντέλα όπως οι ράπερ Kid Cudi και Offset φορούσαν 72 εμφανίσεις από τη συλλογή, η οποία αντιπροσώπευε τα καλύτερα της πρόσφατης δουλειάς του σχεδιαστή, συμπεριλαμβανομένης της πολυτελούς ραπτικής σε χρώματα νέον.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη welcome (@welcome.jpeg)

Keywords
Τυχαία Θέματα