Ο Ben Affleck “εμφανίζεται” σε ακόμη ένα μουσικό βίντεο της JLo

10:30 14/3/2022 - Πηγή: InStyle

Κι’ όμως πέρασαν 20 χρόνια αφότου πρωταγωνίστησε στο «Jenny from the Block» και ο Ben Affleck επανέλαβε τον ρόλο του ως πρωταγωνιστής τόσο στην καρδιά όσο και στα μουσικά βίντεο του κοριτσιού του, της Jennifer Lopez. Η star κυκλοφόρησε πρόσφατα το βίντεο για την ομώνυμη μπαλάντα της νέας της ταινίας «Marry Me» που τραγουδά με τον Maluma, και φυσικά ο Ben δεν θα μπορούσε να μην κάνει μια cameo εμφάνιση.

Ή… κάτι τέτοιο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

Το θέμα είναι ότι στην πραγματικότητα δεν βλέπεις ποτέ τον Ben κατά πρόσωπο, αλλά την ατημέλητη γενειάδα και το προφίλ του. Σε όλο το κλιπ, η Jennifer τραγουδά, γράφει, παίζει πιάνο και δουλεύει, όλα αυτά ενώ φαίνεται να κοιτάζει και να μιλά με κάποιον άλλο. Κάποια στιγμή, ο «μυστηριώδης» άντρας (δηλαδή ο Affleck) αγκαλιάζει τη Lopez καθώς οι δυο τους κυλιούνται στο κρεβάτι. Ο τίτλος του τραγουδιού και η συμμετοχή του Ben στο βίντεο μας κάνουν να… ακούμε και γαμήλιες καμπάνες. Άλλωστε, έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος από τότε που αναζωπύρωσαν τον έρωτά τους και η Jen μετακόμισε με την οικογένειά της από το Μαϊάμι στο Λος Άντζελες για να είναι κοντά στον καλό της.

@jlo/instagram

Νωρίτερα φέτος, η Jennifer μίλησε στο People για τη δεύτερη ευκαιρία τους στον έρωτα. «Είμαστε μεγαλύτεροι τώρα, έχουμε περισσότερη εμπειρία, βρισκόμαστε σε διαφορετικά σημεία στη ζωή μας, κάναμε παιδιά, και πρέπει να έχουμε μεγάλη επίγνωση αυτών των πραγμάτων. Είμαστε τόσο προστατευτικοί γιατί είναι μια τόσο όμορφη στιγμή για όλους μας», είπε.

Jennifer Lopez: Αποκάλυψε το λόγο για τον οποίο είχε χωρίσει με τον Ben Affleck

Εμείς, Jen, σας ευχόμαστε τα καλύτερα!

Keywords
Τυχαία Θέματα