Ο Leonardo DiCaprio έκανε δωρεά 10 εκατ. δολαρίων σε οργανισμούς που βοηθούν την Ουκρανία

10:59 11/3/2022 - Πηγή: InStyle

Ο ηθοποιός που είναι γνωστός για τις φιλανθρωπικές του δράσεις καθώς πέρα από ένθερμος υποστηρικτής του περιβάλλοντος είναι και αγγελιοφόρος για την ειρήνη για την Ύπατη Αρμοστεία των Ηνωμένων Εθνών για τους Πρόσφυγες, έκανε δωρεά 10 εκατομμυρίων δολαρίων σε οργανισμούς που βοηθούν την Ουκρανία, η οποία μάχεται κατά της ρωσικής εισβολής τις τελευταίες δύο εβδομάδες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Leonardo DiCaprio (@leonardodicaprio)

Ο 47χρονος Leo έχει προσωπική σχέση με τη χώρα που πλήττεται από τον πόλεμο, καθώς η γιαγιά του από τη πλευρά της μητέρας του, Helene Indenbirken – το πραγματικό όνομα της οποίας ήταν Jelena Stepanovna Smirnova – γεννήθηκε στην Οδησσό και μετανάστευσε στη Γερμανία με τους γονείς της το 1917. Μεγαλωμένος κυρίως από την μητέρα του, ήταν αρκετά δεμένος με τη γιαγιά του (πέθανε σε ηλικία 93 ετών το 2008) η οποία υποστήριζε πάντα την καριέρα του στην υποκριτική και τον συνόδευε στις πρεμιέρες πολλών ταινιών του.

The Independent

Ο DiCaprio μάλιστα είχε συναντηθεί με τον Vladimir Putin το 2010 στην διάσκεψη της Αγίας Πετρούπολης για την απειλούμενη με εξαφάνιση τίγρη της Σιβηρίας.

Ryan Reynolds και Blake Lively δωρίζουν ένα εκατ. δολάρια στους πρόσφυγες της Ουκρανίας

Τις τελευταίες ημέρες και άλλοι ηθοποιοί του Hollywood έκαναν δωρεές για να ενισχύσουν οικονομικά την Ουκρανία, μεταξύ άλλων, η ηθοποιός Mila Kunis, η οποία κατάγεται από τη χώρα και ο σύζυγός της Ashton Kutcher, καθώς και ο Ryan Reyonolds με την Blake Lively.

Ashton Kutcher και Mila Kunis συγκεντρώνουν οικονομική βοήθεια για την Ουκρανία

Keywords
Τυχαία Θέματα