Ο Jacquemus ταξιδεύει στη Χαβάη με μια κολεξιόν που κάνει “Splash”

12:08 13/3/2022 - Πηγή: InStyle

Δροσιστική, φρέσκια και ανανεωμένη, η νέα κολεξιόν του Simon Jacquemus ταξίδεψε σε έναν εξωτικό προορισμό, εκεί όπου όλα είναι ρόδινα και γαλήνια, στη μακρινή Χαβάη. Ένα διάλειμμα για όσους είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν μια πασαρέλα βγαλμένη από παραμύθι, ακόμα και για εμάς που μπορέσαμε μόνο να αντικρύσουμε τοπία μαγευτικά και ρούχα ονειρεμένα. Η συλλογή του Jacquemus έκανα ένα τεράστιο “splash” κι εμείς μεταφερθήκαμε, νοητά τουλάχιστον, σε μια ακρογιαλιά.

Instagram
@jacquemusInstagram @jacquemus

«Πάμε Χαβάη;», ρώτησε ο Jacquemus, και ο κόσμος τον ακολούθησε. Στο αμμώδες σκηνικό, με το κύμα να σκάει δίπλα από την μπλε πασαρέλα που είχε στηθεί στην παραλία, τα μοντέλα του σχεδιαστή περπάτησαν για λίγους τυχερούς καλεσμένους, παρουσιάζοντας τη συνέχεια ενός οράματος, στο οποίο ο Simon Jacquemus παραμένει πιστός από την αρχή. Με το έμφυτο ταλέντο του, έντυσε γυναίκες και άνδρες με καλαίσθητες δημιουργίες που έφεραν την υπογραφή του. Η πασαρέλα πλημμύρισε με λινό, αναζωογονώντας τις αισθήσεις μας και καλοκαιράκι, μύρισε!

Instagram @jacquemusΤο cropped μπλουζάκι Jacquemus που έχει αναστατώσει το InstagramInstagram @jacquemus

Η συλλογή “LE SPLASH” αποτελεί και την πρώτη απόπειρα του σχεδιαστή να παρουσιάσει συλλογή του εκτός Γαλλίας. Πάντα πιστός στην αισθητική του ωστόσο, επέλεξε ένα μέρος όπου τα ρούχα έπαιρναν ζωή στην καταλληλότερη, για αυτά, εποχή και τοποθεσία. Όπως ο ίδιος δήλωσε, όντας φυσιολάτρης, όλη η επιχείρηση δούλεψε έχοντας στο νου ότι σαν καλεσμένοι του νησιού όφειλαν να σεβαστούν την κουλτούρα, τη φύση και τον τρόπο ζωής των κατοίκων, παραμένοντας διακριτικοί και αφήνοντας όσο το δυνατόν μικρότερα σημάδια, που να πρόδιδαν ότι ένα ολόκληρο show μόδας στήθηκε εκεί. Για το λόγο αυτό, η λίστα των καλεσμένων περιορίστηκε μόνο σε τοπικούς VIPs και φίλους του brand.

Instagram @jacquemus

Και με φόντο το ηλιοβασίλεμα και το βουνό Ko’olau, ο Simon Jacquemus έκανε για άλλη μια φορά το θαύμα του.

Instagram @jacquemus

Keywords
Τυχαία Θέματα