Η Kim Kardashian επισημοποίησε τη σχέση της με τον Pete Davidson, φορώντας το δώρο του Kanye

17:16 13/3/2022 - Πηγή: InStyle

Όχι με δαχτυλίδι, αλλά με ένα post! Αφού έτσι φαίνεται να επισημοποιούνται τελευταία, οι σχέσεις. Η Kim Kardashian φόρεσε το παλτό – δώρο που της είχε κάνει ο πρώην άντρας, και πόζαρε πιο ευτυχισμένη και πιο ερωτευμένη από ποτέ με τον νυν κι επίσημο πλέον σύντροφό της, Pete Davidson. Kanye, ακούς; Αυτό σημαίνει πόλεμος!

Instagram @kimkardashian

Μέχρι τώρα, το ζευγάρι κρατούσε διακριτικό προφίλ, το τελευταίο post ωστόσο, τους έβαλε δυναμικά στο παιχνίδι, χρησιμοποιώντας μάλιστα, προηγούμενο

σχόλιο ή καλύτερα, κακία του Kanye West, όταν ο τελευταίος δήλωσε ότι η Kim είχε βγει ραντεβού στη γιορτή των ερωτευμένων, φορώντας το δικό του δώρο. Οφθαλμός αντί οφθαλμού σκέφτηκε ο Pete και απέδειξε ότι μπορεί να έχει και το κορίτσι και το παλτό του Kanye!

Instagram @kimkardashianCAUTION! Η Kim Kardashian εμφανίστηκε τυλιγμένη με μονωτική ταινία

Κι όσοι δεν πείστηκαν ότι πρόκειται για πραγματική πρόκληση, ας ανατρέξουν στην τελευταία φωτογραφία του post, η οποία δηλώνει ξεκάθαρα ότι «η πράξη τους θα πληγώσει μερικές καρδιές». Λοιπόν, πολύ χαιρόμαστε για την επισημοποίηση της σχέσης σας Kim και Pete. Αλλά η αληθινή είδηση εδώ, είναι το show που πρόκειται να δώσει ως απάντηση, ο Kanye West. Αναμένουμε, με πραγματική ανυπομονησία!

Instagram @kimkardashian

Keywords
Τυχαία Θέματα