Ο Anthony Hopkins εγκατέλειψε τα γυρίσματα – Άγνωστα παρασκήνια από τους “Θρύλους του Πάθους”

15:15 10/2/2024 - Πηγή: InStyle

Με τον χειρότερο τρόπο μιλούν όλοι οι συνεργάτες του σκηνοθέτη των Θρύλων του Πάθους, Ed Zwick γι’ αυτόν. Ο σκηνοθέτης μόλις εξέδωσε τα απομνημονεύματά του με τα οποία έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων για όσα αναφέρει σχετικά με την επική ταινία όπου πρωταγωνιστούσαν ο Anthony Hopkins, o Brad Pitt, η Julia Ormond και άλλοι επιτυχημένοι ηθοποιοί.

Ο σκηνοθέτης Ed Zwick μεταξύ άλλων, υποστηρίζει ότι ο ίδιος και ο Brad Pitt

είχαν έναν τεράστιο καυγά επειδή, όπως ισχυρίζεται ο Zwick, ήταν υπερβολικά επιθετικός στην προσπάθειά του να αποσπάσει μια σπουδαία ερμηνεία από τον Pitt κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του γουέστερν “Legends of the Fall” του 1994.

Αλλά η ιστορία αυτή έχει εξοργίσει τόσο πολύ τους γνώστες της κατάστασης, που έσπευσαν να υπερασπιστούν τον Pitt. Λένε ότι η αγωνία του ηθοποιού δεν ήταν επειδή ο Zwick ήταν ένας θαρραλέος πλάστης ταλέντων, ήταν “επειδή είναι μ@λ#κ@ς”.

Μια πηγή από τα γυρίσματα δήλωσε στο Page Six ότι δεν ήταν μόνο ο Pitt που τα είχε με τον Zwick κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. “Φώναζε στον κόσμο”, είπε ένας εσωτερικός συνεργάτης για τον Zwick. “Ήταν απίστευτα δύσκολο να δουλέψεις μαζί του”.

“Ο Anthony Hopkins [που έπαιζε τον πατέρα του Pitt] σιχάθηκε σε τέτοιο σημείο τον [Zwick] που μπήκε στο αυτοκίνητό του και πήγε στο αεροδρόμιο μια μέρα”, προσθέτουν.

Ο Zwick γράφει στο βιβλίο “Hits, Flops, and Other Illusions: My Fortysomething Years in Hollywood” (όπως αναφέρεται σε απόσπασμα από το Vanity Fair) ο σκηνοθέτης είπε ότι θα προσπαθούσε να ωθήσει τον Pitt πέρα από τη ζώνη άνεσής του.

“Ωστόσο, όσο περισσότερο πίεζα τον Brad να αποκαλύψει τον εαυτό του, τόσο περισσότερο αντιστεκόταν”, γράφει ο 71χρονος Zwick. “Έτσι, συνέχισα να πιέζω και ο Brad έσπρωχνε πίσω“.

Τελικά ο Zwick έδωσε στον Pitt μια κατεύθυνση μπροστά στο συνεργείο, η οποία, όπως παραδέχεται τώρα, ήταν μια “ανόητη, ντροπιαστική πρόκληση”.

Keywords
Τυχαία Θέματα