Nέα εμφάνιση για τον Brad Pitt και τη σύντροφό του – Πιο ερωτευμένοι από ποτέ

11:07 10/2/2024 - Πηγή: InStyle

Ο Brad Pitt και η Ines de Ramon πέρασαν μια εορταστική βραδιά την Πέμπτη. Το νέο καυτό ζευγάρι του Hollywood δεν κρύβει, άλλωστε, πια τον έρωτά του. Έτσι, βρέθηκαν μαζί στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Σάντα Μπάρμπαρα. Ο λόγος δεν ήταν άλλος από το γεγονός ότι ο 60χρονος ηθοποιός ήθελε να τιμήσει τον Bradley Cooper. Πρόκειται για καλό

του φίλο και δεν θα μπορούσε να λείπει από τη βράβευσή του ως εξαιρετικού ερμηνευτή της χρονιάς.

@carlahughesmoritz #bradpit #sbiff #carlahughesmoritz #bradleycooper #invictuswellness #arthroderm ♬ original sound – Arthroderm

Στις φωτογραφίες που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου, Pitt και de Ramon, φαίνονται πολύ ερωτευμένοι. Κάθονται ο ένας δίπλα στον άλλο στο κοινό, ακριβώς πίσω από τον Cooper και τη συμπρωταγωνίστριά του Maestro Carey Mulligan.

Άνθρωπος που βρισκόταν εκεί και παρακολούθησε την εκδήλωση, έκανε μερικές ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις στο People. «Ο Brad Pitt ήταν πολύ χαμηλών τόνων χθες το βράδυ. Δεν περπάτησε στο κόκκινο χαλί κατά τη διάρκεια των αφίξεων. Όταν εμφανίστηκε για να τιμήσει τον Cooper, το πλήθος τρελάθηκε από ενθουσιασμό. Φάνηκε να έχει πολύ καλή διάθεση στην σκηνή, όταν παρέδωσε το βραβείο στον Bradley. Έκανε πλάκα με τον φίλο του, αστειευόμενος ότι ήρθε μόνο για το δωρεάν ταξίδι».

To χρονικό της σχέσης τους

Θυμίζουμε ότι ο Brad Pitt και η Ines de Ramon εθεάθησαν για πρώτη φορά μαζί τον Νοέμβριο του 2022. Πηγές δήλωσαν τότε ότι το ζευγάρι έβγαινε ήδη για μερικούς μήνες. Η 32χρονη, γεννημένη στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια, μοιάζει να μην αγαπάει πολύ τη δημοσιότητα. Άλλωστε, το επάγγελμά της δεν έχει σχέση με τα media. Εργάζεται ως επικεφαλής στην εταιρεία κοσμημάτων Anita Ko Jewelry και η περιουσία της ξεπερνά τα δύο εκατομμύρια δολάρια.

Keywords
Τυχαία Θέματα