Vanessa Bryant: Τα συγκινητικά λόγια για τον Kobe Bryant και το άγαλμα προς τιμήν του

13:00 10/2/2024 - Πηγή: InStyle

Η Vanessa Bryant βρέθηκε στα αποκαλυπτήρια ενός αγάλματος προς τιμήν του αείμνηστου συζύγου της Kobe Bryant.

Ένα χάλκινο άγαλμα προς τιμή του παίκτη του ΝΒΑ, ο οποίος πέθανε το 2020 σε ηλικία 41 ετών, αποκαλύφθηκε την Πέμπτη κατά τη διάρκεια τελετής ενόψει του αγώνα των Lakers με τους Ντένβερ Νάγκετς. Ο Κοbe πέθανε μαζί με την κόρη τους Giana Bryant,

13 ετών, και άλλα εννέα άτομα σε συντριβή ελικοπτέρου στο Καλαμπάσας της Καλιφόρνια, τον Ιανουάριο του 2020.

Το άγαλμά του βρίσκεται τώρα στο Star Plaza έξω από το Crypto.com Arena στο Λος Άντζελες, στην Καλιφόρνια, όπου οι Lakers παίζουν τους εντός έδρας αγώνες τους. H σύζυγός του Vanessa μοιράστηκε πώς αυτή η αποκάλυψη γιορτάζει τον σύζυγό της και τους θαυμαστές που τον στήριξαν σε όλη την καριέρα του.

«Είναι αυτονόητο ότι σήμερα είναι μια ιδιαίτερα θλιβερή μέρα για εμάς, καθώς ο Κόbe και η Gigi δεν είναι εδώ για μια απίστευτα χαρούμενη στιγμή και την κληρονομιά του Kobe», δήλωσε συγκινημένη η Vanessa.

“Ο Κοbe έχει τόσους πολλούς ανθρώπους που τον έχουν υποστηρίξει σε όλο τον κόσμο. Και αυτή η στιγμή δεν είναι μόνο για αυτόν, αλλά είναι για όλους εσάς που τον στηρίζετε όλα αυτά τα χρόνια. Και για τους οπαδούς εδώ στο Λος Άντζελες, αυτή είναι μια ιδιαίτερη πόλη που ο Κobe ήταν τόσο περήφανος που εκπροσωπούσε. Τον υποδεχτήκατε με ανοιχτές αγκάλες και ήσασταν τόσο σημαντικοί για αυτόν, την οικογένειά μας και την κληρονομιά του.”

Credit:vanessabryant/Instagram

Εξήγησε ότι θα υπάρχουν τρία αγάλματα μπροστά από το Crypto.com Arena — «γνωστό και ως το σπίτι που έχτισε ο Κobe».

“Καθώς βλέπω τη σημερινή γενιά αστεριών να ακολουθεί τα βήματα του Kobe ξέρω ότι θα ήταν περήφανος που γνωρίζει ότι εξακολουθεί να εμπνέει σε ένα άθλημα που ήταν τόσο ξεχωριστό για αυτόν”, συνέχισε.

“Αφήστε το παιχνίδι καλύτερα από ό,τι το βρήκατε και όταν έρθει η ώρα να φύγετε, αφήστε έναν θρύλο πίσω σας. Και αυτό, ο Kobe το έκανε.” είπε η Vanessa κλείνοντας.




Keywords
Τυχαία Θέματα