Νέα αγωνία για τη βασίλισσα Ελισάβετ – Aκυρώθηκε η γιορτή υποδοχής στο Κάστρο του Μπαλμόραλ

10:59 8/8/2022 - Πηγή: InStyle

Νέα φημολογία ξεκινά για την κατάσταση της υγείας της βασίλισσας Ελισάβετ, καθώς αναγκάστηκε να ακυρώσει την παραδοσιακή γιορτή για το καλωσόρισμά της στο Κάστρο Μπαλμόραλ στη Σκωτία.

Αντιθέτως, η βασίλισσα Ελισάβετ θα διοργανώσει μια “μικρή, ιδιωτική εκδήλωση” εν μέσω αυξανόμενων ανησυχιών για την υγεία της.

Η 96χρονη βασίλισσα έφθασε στην έκταση του Αμπερντινσάιρ στο τέλος Ιουλίου και σχεδίαζε να παραστεί στην εκδήλωση μέχρι πριν από λίγες ημέρες. Ωστόσο, η εκδήλωση ακυρώθηκε χθες και αντί αυτής θα διοργανωθεί μία μικρότερη συγκέντρωση, σηματοδοτώντας

την πρώτη φορά, πέρα από την πανδημία, που δεν θα πάρει μέρος στην τελετή έξω από τις πύλες του κάστρου.

Πηγή των Ανακτόρων είπε στη Mirror: “Το παραδοσιακό καλωσόρισμα στο Μπαλμόραλ είναι κάτι καθιερωμένο στο ημερολόγιο της βασίλισσας και κάτι που η Αυτή Μεγαλειότης απολαμβάνει πραγματικά, καθώς μπορεί να χαιρετήσει τους ντόπιους που ταξιδεύουν για να τη δουν. Είναι κάπως πικρή η απογοήτευση που η τελετή δεν θα πραγματοποιηθεί στην παραδοσιακή της μορφή”.

Άλλες πηγές είπαν ότι αυτή η αλλαγή είναι σημάδι για όσα θα επακολουθήσουν λόγω των κινητικών προβλημάτων της βασίλισσας.

Πάντως, τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ υποβάθμισαν τις ανησυχίες για την υγεία της βασίλισσας, λέγοντας ότι η ιδιωτική εκδήλωση ήταν “σύμφωνη με την προσαρμογή του προγράμματος της Αυτού Μεγαλειότητας για την άνεσή της“.

Keywords
Τυχαία Θέματα