Εσείς κάνετε απολέπιση και σε αυτά τα σημεία του σώματος;

10:22 8/8/2022 - Πηγή: InStyle

Κάθε skincare lover γνωρίζει πολύ καλά την σημασία της απολέπισης. Είτε πρόκειται για χημική απολέπιση προσώπου με οξέα, είτε για ρετινόλη, ή ακόμα και για ένα πλούσιο scrub είναι must.

Το θέμα είναι ωστόσο ότι δίνεται τόση προσοχή στη φροντίδα του προσώπου που τείνει να παραμεληθεί το υπόλοιπο σώμα. Kι όμως, ένα δεδομένο πια ότι ένα απολεπιστικό scrub είναι οφέλιμο γενικότερα…

Για το τριχωτό της κεφαλής

Ένα υγιές τριχωτό κάνει από μόνο του μία φυσική διαδικασία απολέπισης. Ωστόσο, αν ταλαιπωρήστε με την πιτυρίδα,

ή αντιμετωπίζετε υπερβολική λιπαρότητα ή έχετε υπολείμματα προϊόντων ή ακόμη και μαλλιά που δυσκολεύονται να αναπτυχθούν και να λάμψουν, ένα scrub για το τριχωτό της κεφαλής μπορεί να βοηθήσει.

Για τους αγκώνες

Υπάρχει λόγος που αντιμετωπίζετε ξηροδερμία κυρίως στους αγκώνες (ή και τα γόνατα). Οι περιοχές αυτές, έχουν λιγότερους σμηγματογόνους αδένες, ενώ δεν ενυδατώνονται αρκετά. Ίσως να έχετε παρατηρήσει ότι είναι και πιο σκουρόχρωμες από άλλες περιοχές του σώματός σας. Οπότε, do it και δείτε διαφορά!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Women of Today By Camila Alves (@womenoftoday)

Για τις φτέρνες

Οι φτέρνες είναι στην πραγματικότητα από τα σημεία που ‘σκάνε’ περισσότερο από κάθε άλλο σημείο στο σώμα, οπότε και ταλαιπωρούνται περισσότερο, ειδικά το καλοκαίρι. Είναι πολύ εκτεθειμένες σε διάφορες συνθήκες και σπάνια προσφέρετε σ’ αυτές μια στιγμή περιποίησης. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τη συσσώρευση περιττών νεκρών κυττάρων του δέρματος και το άβολο αντιαισθητικό σκάσιμο.

Keywords
Τυχαία Θέματα