Nicola Peltz: Τα κροκοδείλια δάκρυα στο τελευταίο της post, δεν έπεισαν κανέναν!

22:14 7/8/2022 - Πηγή: InStyle

Γιατί κλαίει κι οδύρεται η Nicola Peltz… Beckham; Μήπως γιατί έγινε κυρία Beckham; Μήπως γιατί περνάει δύσκολα, έχοντας ως πεθερά τη Victoria; Ή μήπως θέλει απλά, να προκαλέσει τη συμπάθεια του κοινού, δείχνοντας πως κι αυτή έχει ευαίσθητη πλευρά; Πιθανότατα το νέο μέλος της οικογένειας να τα βρήκε σκούρα και να ξέσπασε με… ένα post. Τελευταία άλλωστε, οι φήμες που τη θέλουν να βρίσκεται σε μόνιμη μάχη με τη πεθερά της οργιάζουν και καμία από τις δύο πλευρές δεν φαίνεται να διαψεύδει το γεγονός. Πάντως, η τελευταία δημοσίευση του μοντέλου αποδεικνύει πως κάτι δεν πάει καλά!

Credit: Nicola
Anne Peltz Beckham/Instagram

Το μοντέλο έγραψε κάτω από μια φωτογραφία της, η οποία την έδειχνε… ελαφρώς δακρυσμένη:

«Μερικές φορές το βρίσκω δύσκολο να δείξω τη στεναχωρημένη πλευρά του εαυτού μου. Μεγαλώνοντας με επτά αδέρφια και δύο πολύ δυνατούς γονείς, με έκανε πολύ σκληρή, μου το σφυρηλάτησαν μέσα μου, το να μην αφήνω τους ανθρώπους να με ρίξουν ή να πληγώσουν την καρδιά μου. Με έκαναν να υψώσω ένα τείχος, προκειμένου να προστατέψω τον εαυτό μου, ειδικά σε αυτήν τη βιομηχανία»

Και συνέχισε:

« Όλοι έχουμε μέρες που άνθρωποι μας κάνουν να αισθανόμαστε άσχημα για εμάς και είναι εντάξει να πληγωνόμαστε από αυτό. Πίστεψα ότι έπρεπε να γράψω κάτι σχετικά με αυτό, γιατί ποτέ δεν έδειχνα αυτήν την πλευρά μου. Ήθελα να δείξω αυτήν την πλευρά μου. Σας αγαπώ όλους και εκτιμώ βαθύτατα τη στήριξή σας. Σημαίνει πολλά για μένα όταν εσείς είστε ευγενικοί στη σελίδα μου, θέλω να ξέρετε ότι σας βλέπω, σας ακούω και σημαίνετε πολλά για μένα».

Credit: Nicola Anne Peltz Beckham/Instagram

Δεν ξέρουμε για εσάς, πάντως εμάς αυτά τα δάκρυα δεν μας έπεισαν και συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε Team Victoria!

Keywords
Τυχαία Θέματα