Μικρό Λευκό Φόρεμα: Οι 6 εκδοχές του που θα φορέσουμε το καλοκαίρι

10:45 19/5/2024 - Πηγή: InStyle

Καλοκαιρινές νύχτες γεμάτες ανέμελο χορό και απρόβλεπτες περιπέτειες. Και στο κέντρο του καλοκαιρινού στιλ, το πιο αγαπημένο μας κομμάτι: το μικρό λευκό φόρεμα. Σε αντίθεση με το πιο σοβαρό και σκούρο αδελφάκι του, το LBD, το μικρό λευκό φόρεμα αναδεικνύει τη φωτεινή μας πλευρά και την ηλιοκαμένη μας (προσεχώς!) επιδερμίδα.

Είναι ένα φόρεμα που μας κάνει να νιώθουμε ανάλαφρες και αέρινες, ενώ ταυτόχρονα μας προσφέρει την κομψότητα που θέλουμε. Από τις παραλίες των ελληνικών νησιών μέχρι τις καθημερινές εμφανίσεις στην πόλη, το μικρό λευκό φόρεμα

και κάθε του παραλλαγή είναι ο πρωταγωνιστής της σεζόν.

Οι 6 hot εκδοχές του λευκού φορέματοςΣατινέΜίνιΦλοράλOfficeΑέρινοTennisΣατινέ Σαγηνευτικό

Αυτή η εκδοχή του μικρού λευκού φορέματος είναι ο ορισμός της απόλυτης θηλυκότητας. Το σατέν ύφασμα αγκαλιάζει το σώμα με απαλότητα και αναδεικνύει όσο κανένα τις καμπύλες. Είναι η τέλεια επιλογή για τις βραδινές εξορμήσεις και η πιο ιδανική για τα δροσερά πρωινά μας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MATILDA DJERF (@matildadjerf)

Μίνι Παιχνιδιάρικο

Με το μήκος του να ξεσηκώνει, το μίνι λευκό φόρεμα μας επιτρέπει να κινούμαστε ελεύθερα και να «ταρακουνάμε» το street style. Διαχρονικό και φρέσκο, το θέλουμε οπωσδήποτε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη carla ginola (@carla_ginola)

Φλοράλ Ρομαντικό

Με λουλούδια που φιγουράρουν στο ύφασμα, δημιουργεί έναν αέρα ρομαντισμού και θηλυκότητας. Τα λευκά φλοράλ πάντα αναδύουν μια αθωότητα. Τι θα λέγατε όμως να το δοκιμάζατε σε διάφανο;

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emili Sindlev (@emilisindlev)

Office Κομψό

Με καθαρές γραμμές και κλασικό στιλ, το λευκό φόρεμα του γραφείου είναι ιδανικό για μια επαγγελματική συνάντηση ή μια μέρα στη δουλειά. Θα το δείτε σε αμάνικο, θα το δείτε σε μίντι, με διαφάνειες ή περίεργα ντεκολτέ και σε κάθε υφή και θα τα φορέσετε όλα τους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexandra Pereira (@alexandrapereira)

Αέρινο Δροσερό

Ίσως το πιο δημοφιλές από όλα του. Τα αέρινα λευκά φορέματα του καλοκαιριού θυμίζουν την αισθητική του νησιού, ωστόσο εμείς τα φοράμε παντού. Με ένα ζευγάρι flat παπούτσια κάνουν το απόλυτο look της εποχής.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexandra Pereira (@alexandrapereira)

Tennis Αθλητικό

Είναι η χρονιά του. Με την Zendaya να έχει κάνει το tenniscore trend την πιο δημοφιλή τάση που υπάρχει αυτή τη στιγμή και την casual αισθητική να είναι απαραίτητη για την καθημερινότητα κάθε γυναίκας, το τένις λευκό φόρεμα είναι ότι πιο cool θα προσθέσετε στη συλλογή σας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Claire Rose Cliteur (@clairerose)

Keywords
Τυχαία Θέματα