Paul McCartney: ‘Εγινε ο πρώτος Βρετανός μουσικός δισεκατομμυριούχος

23:34 18/5/2024 - Πηγή: InStyle

Στο κλαμπ των δισεκατομμυριούχων μπήκε ο Paul McCartney. Σύμφωνα με την Rich List των Sunday Times του 2024, ο Sir Paul McCartney έγινε ο πρώτος μουσικός δισεκατομμυριούχος από το Ηνωμένο Βασίλειο. Σύμφωνα με την κατάταξη των 350 μεγαλύτερων περιουσιών της χώρας που δημοσιοποιήθηκε, ο πρώην Beatle ανεβαίνει στην 165η θέση.

Ο θρύλος των Beatles μπήκε στην κατάταξη των

πλουσιότερων ανθρώπων. Στα 81 του χρόνια κατάφερε να κατακτήσει αυτή τη θέση μετά την επιτυχημένη περιοδεία του “Got Back Tour” το 2023. Μετά την αύξηση της αξίας του μουσικού του καταλόγου και τη διασκευή του τραγουδιού “Blackbird” από την Beyoncé, ο Paul McCartney μπορεί να δηλώνει και επίσημα δισεκατομμυριούχος.

Credit: paulmccartney / Instagram

Πέρυσι, τα δύο συγκεντρωτικά άλμπουμ των Beatles “The Red Album” και “The Blue Album” επανακυκλοφόρησαν με 21 πρόσθετα κομμάτια. Τα τραγούδια ολοκληρώθηκαν από τους εναπομείναντες Beatles, Sir Paul και Sir Ringo Starr. Δεκαετίες μετά την αρχική ηχογράφηση, χάρη στην τεχνολογία αποκατάστασης ήχου, οι φανς των Beatles έχουν την ευκαιρία να τους απολαύσουν ξανά. Τότε, η περιουσία του Sir Paul αυξήθηκε κατά 50 εκατομμύρια λίρες. Κατάφερε να ξεπεράσει το 1 δισεκατομμύριο λίρες, έχοντας κατακτήσει την κορυφή των μουσικών στη λίστα του 2022. Η περιουσία του υπολογίστηκε στα 865 εκατομμύρια λίρες.



Keywords
Τυχαία Θέματα