«Λύγισε» η Λένα Δροσάκη: «Την περίοδο της κρίσης είχα 50 λεπτά του ευρώ στην τσέπη μου για μέρες»

16:37 19/5/2024 - Πηγή: InStyle

Η Λένα Δροσάκη παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Δύο στις Δέκα». Η ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για το διαζύγιό της από τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη, τον γιο της και τις δύσκολες στιγμές που βίωσε την περίοδο της οικονομικής κρίσης.

«Τα χρόνια μετά το millenium δεν ήταν τόσο ανέμελα όσο τα περιμέναμε. Ήλπιζα ότι θα γίνω ηθοποιός, ότι όλα θα είναι πολύ όμορφα και θα έρθουν εύκολα. Όλα όμως έγιναν δύσκολα,

ήρθε η κρίση, τα πάνω-κάτω. Τα πάντα κατέρρεαν γύρω μας», είπε αρχικά η Λένα Δροσάκη.

Και συνέχισε: «Θυμάμαι να έχω 50 λεπτά του ευρώ στην τσέπη μου για μέρες. Ήμουν όμως πολύ τυχερή, γιατί είχα φίλους που μαζευόμασταν, έφερνε ο ένας μακαρόνια, ο άλλος το άλλο, τρώγαμε όλοι μαζί και υπήρχε ο ένας για τον άλλο. Υπήρχε ένα μοίρασμα, ήταν ό,τι πιο ευλογημένο έχω ζήσει».

Για το κίνημα #metoo και το διαζύγιό της, η Λένα Δροσάκη τόνισε: «Τα τελευταία τέσσερα χρόνια ένιωθα κάθε λεπτό ότι θα λυγίσω. Αντλώ δύναμη από τον γιο μου, τον Αναστάση. Περνούσα τόσα πολλά εκείνη την περίοδο που δεν είχα στο μυαλό μου ότι θα μου συμβεί κάτι τέτοιο (ένα διαζύγιο) και ένιωθα απόγνωση. Δεν μπορούσα να το συνειδητοποιήσω. Έλεγα από μέσα μου: τι θέλετε να σας πω τώρα; Μόνο αυτό το ερώτημα είχα».

Και κατέληξε με δάκρυα στα μάτια: «Πλέον προσπαθώ να με αγαπώ όλο και πιο πολύ και να με συγχωρώ περισσότερο. Κάνω και εγώ πολλά λάθη… Κάποια στιγμή είχα σταματήσει να με αγαπάω».

Keywords
Τυχαία Θέματα