Ιωάννα Μαλέσκου: Η απάντηση σε follower για τις ραγάδες μετά την εγκυμοσύνη – “Είναι τα παράσημά μας για τις ζωές που φέραμε στον κόσμο”

15:55 13/7/2023 - Πηγή: InStyle

Η Ιωάννα Μαλέσκου βιώνει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της εδώ και δύο μήνες, καθώς έγινε για πρώτη φορά μητέρα. Όπως είναι φυσικό η καθημερινότητά της έχει αλλάξει ριζικά με την παρουσιάστρια να έχει ξετρελαθεί με την κορούλα της, καρπό του έρωτα της με τον σύζυγό της Κωνσταντίνο Δανιά.

Πριν από λίγο η Ιωάννα Μαλέσκου έκανε q&a στο Instagram στο οποίο απάντησε σε ερωτήσεις των followers της. “Γέννησα με καισαρική 2 μέρες πριν από σένα. Έκανα ραγάδες απότομα και δεν μου αρέσει.

Εσύ τις γλίτωσες;”, ρώτησε την παρουσιάστρια μία από τις ακολούθους της.

“Αχ σε καταλαβαίνω. Και εγώ έκανα, παρότι έβαζα, βάζω κρέμες, τις παντρεύτηκα. Ειδικά οι λευκές επιδερμίδες έχουν την τάση να κάνουν ραγάδες. Σκέψου, από το Λύκειο (στις πανελλήνιες που είχα βάλει κιλά) είχα να το πάθω. Μη στενοχωριέσαι, είναι τα παράσημά μας για τις ζωές που φέραμε στον κόσμο. Αν ήταν να επιλέξεις ανάμεσα στο να γίνεις μανούλα ή να έχεις αψεγάδιαστο κορμί, τι θα διάλεγες; Θα κάνουμε γυμναστικούλα σιγά σιγά να σφίξει το κορμί μας. Οι ραγάδες ας είναι εκεί. Ποιον ενοχλούν;”, απάντησε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Ιωάννα Μαλέσκου: Ανέβασε τις πιο τρυφερές φωτογραφίες με τη δύο μηνών κόρη της στην παραλία

Keywords
Τυχαία Θέματα