Γιώργος Πιλίδης: Σοκ για τον αθλητή – Έσπασε τον θώρακά του

Ένα πολύ σοβαρό ατύχημα είχε ο Γιώργος Πιλίδης κατά τη διάρκεια του τελευταίου αγώνα του. Ο πρωταθλητής της πάλης έσπασε τον θώρακά του, γεγονός που προκαλεί σοκ και θλίψη.

Ο Γιώργος Πιλίδης αποκάλυψε το πολύ δυσάρεστο γεγονός μέσω μιας ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ο ίδιος έγραψε ένα μακροσκελές κείμενο, το οποίο

συνόδευσε με δύο φωτογραφίες.

Στην πρώτη φωτογραφία ο αθλητής βρίσκεται ξαπλωμένος στο φορείο, ενώ στη δεύτερη μας δείχνει την ακτινογραφία που αποδεικνύει πως έσπασε τον θώρακά του κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Παρά το σοβαρό ατύχημα, ο Γιώργος Πιλίδης είναι έτοιμος να δώσει τη «μάχη» του προκειμένου να επιστρέψει ξανά στους στίβους μάχης.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Γιωργος Πιλιδης (@giorgos_pilidis)

Όσα έγραψε ο Γιώργος Πιλίδης για το σοβαρό ατύχημά του

«Εάν έχανα τον αγώνα σίγουρα δεν θα μίλαγα… Στο 3 δευτερόλεπτο του αγώνα έσπασα τον θώρακα μου… Γι’ αυτό και δεν μπόρεσα να δείξω όλα για όσα με προετοίμασαν οι προπονητές μου…

Δεν είχα ανάσα δεν μπορούσα να χτυπήσω και ποσό μάλλον να παλέψω. Ήταν απλά η χειρότερη εμφάνιση που θα μπορούσα να δείξω… παρόλα αυτά δόξα το θεό για όλα… Ευχαριστώ πολύ τον δάσκαλο μου. Θα επιστρέψω πολύ πιο δυνατός», έγραψε ο Γιώργος Πιλίδης στην ανάρτησή του.

Διαβάστε ακόμα:

 Σάκης Κατσούλης: «Λύνει» τη σιωπή του για τον Τριαντάφυλλο μετά το άδειασμά του

 Μαριάντα Πιερίδη: «Λύγισε» στον αέρα της εκπομπής – Τι συνέβη;

 Εύη Σαλταφερίδου: «Ούτε ο Ηλίας ούτε εγώ θέλουμε να έχουμε πλέον σχέση»

Keywords
Τυχαία Θέματα