Εύη Βατίδου: Συγκινημένη στην αποφοίτηση της κόρης της – Φωτογραφία

Η Εύη Βατίδου είναι μια υπερήφανη μητέρα, καθώς εχθές καμάρωσε την κόρη της – το δεύτερο παιδί που έχει αποκτήσει από τον γάμο της με τον Αλέξη Κούγια – να αποφοιτά από το σχολείο! Το μοντέλο, συγκινημένη αλλά και πολύ χαρούμενη για την κόρη της, έκανε μια σχετική ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram.

Ειδικότερα, η Εύη Βατίδου δημοσίευσε μια κοινή φωτογραφία με τη Μάιρα, στην οποία εκείνη φορά την τήβεννο και το καπέλο της αποφοίτησης, και αποκάλυψε στους διαδικτυακούς

φίλους της το επίτευγμα του παιδιού της, Μαμά και κόρη ποζάρουν χαμογελαστές και μοιάζουν αρκετά.

Όσα έγραψε η Εύη Βατίδου στην ανάρτησή της

«Αποχαιρετώντας το σχολείο. Σήμερα ξεκινάει μια νέα πορεία προς μια ανεξάρτητη ζωή για τη Μαιρα. Ευχαριστώ, το Κολεγιο Ψυχικού για την ανεκτίμητη δουλειά και την απίστευτη υπομονή! Πέρασαν τα χρόνια είμαι συγκινημένη», έγραψε η Εύη Βατίδου στην ανάρτησή της.

Όσα είχε αποκαλύψει η Εύη Βατίδου για το επαγγελματικό μέλλον της κόρης της

«Την έχουν ζητήσει και από το εξωτερικό σε ένα πολύ μεγάλο πρακτορείο, την έχω πάει στο Παρίσι, η ίδια όμως θέλει να κάνει κάτι άλλο. Δεν την έβαλε ο πατέρας της στο τρυπάκι της δικηγορίας, ήταν κάτι που ήθελε η ίδια.

Η κόρη μου θέλει να ακολουθήσει τα βήματα του μπαμπά της και ας είναι 1,80. Εγώ της το έχω προτείνει η απόφασή, όμως, είναι δική της καθαρά», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά η Εύη Βατίδου.

Διαβάστε ακόμα:

 Σάκης Κατσούλης: «Λύνει» τη σιωπή του για τον Τριαντάφυλλο μετά το άδειασμά του

 Μαριάντα Πιερίδη: «Λύγισε» στον αέρα της εκπομπής – Τι συνέβη;

 Εύη Σαλταφερίδου: «Ούτε ο Ηλίας ούτε εγώ θέλουμε να έχουμε πλέον σχέση»

Keywords
Τυχαία Θέματα