Η τελευταία καμπάνια της Gigi Hadid μοιάζει σαν σκηνή από το “Sex and the City”

12:29 31/3/2022 - Πηγή: InStyle

Η Carrie Bradshaw του Sex and the City ως γνωστό εδώ και χρόνια έχει κάνει την δική της σχολή μόδας και επηρεάζει τα trends όσο λίγες. Το reboot της σειράς, And Just Like That, ενώ προσέγγισε και μια εντελώς νέα γενιά θαυμαστών, υπενθύμισε στους παλαιότερους πως η Carrie είναι τόσο διαχρονική όσο και η tutu φούστα της. Η Gigi Hadid με αφορμή τη νέα της καμπάνια για την Maybelline φωτογραφήθηκε στους δρόμους της Νέας Υόρκης.

Το μοντέλο είναι ντυμένο στα μπλε ενώ φοράει φούτερ με κουκούλα, αθλητικά παπούτσια και τη χαρακτηριστική τούλινη φούστα της Carrie. Η Gigi ολοκλήρωσε την εμπνευσμένη από το Sex and the City εμφάνισή της με διακριτική σκιά ματιών, τολμηρό ροζ κραγιόν και κράτησε τα κατάξανθα μαλλιά της απλά.

Photo by Gotham/GC Images

Αυτή η φωτογράφιση έρχεται λίγο αφότου το αμερικάνικο InStyle είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τη Gigi νωρίτερα φέτος, όπου το μοντέλο μοιράστηκε ότι, όπως η Carrie, απολάμβανε πάντα τα δημιουργικά μέρη της καριέρας της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gigi Hadid Access (@gigihadidaccess)

«Πριν ζήσω στη Νέα Υόρκη, [η δημιουργικότητά μου] ήταν μέσα από τη ζωγραφική, το σχέδιο και τη γλυπτική», είπε η Gigi και συνέχισε: “Νομίζω ότι αυτό μεταφράζεται στο πώς βλέπω το μόντελινγκ τώρα. Όταν πηγαίνω σε ένα σετ, δεν σκέφτομαι μόνο τον εαυτό μου και τον φωτογράφο. Παρακολουθώ το συνεργείο, τον φωτισμό, το catering. Σκέφτομαι όλα τα επίπεδα του. Ίσως αυτό να οδηγήσει σε κάτι στο μέλλον όπως το να έχεις μια εταιρεία παραγωγής ή να είσαι δημιουργική διευθύντρια”.

Sky’s the limit Gigi!

Keywords
Τυχαία Θέματα