Jim Carrey: Κατακεραύνωσε το Hollywood για τη στάση του απέναντι στον Will Smith

10:31 31/3/2022 - Πηγή: InStyle

Ο Jim Carrey μοιράστηκε την αγανάκτησή του σχετικά με το ατυχές συμβάν.

Ο 60χρονος ηθοποιός δεν διστάζει ποτέ να δηλώσει ανοιχτά τις απόψεις του για διάφορα ζητήματα, ακόμη κι αν είναι αμφιλεγόμενες. Μάλιστα, έχει ασκήσει πολλές φορές κριτική στον χώρο του θεάματος, εξαιτίας του τρόπου που λειτουργεί. Έτσι συνέβη και μετά την πολυσυζητημένη φετινή βραδιά των Oscars, που εξέφρασε έντονα τη διαφωνία του σχετικά με το πρόσφατο περιστατικό ανάμεσα στον Will Smith

και τον Chris Rock.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jim Carrey (@jimcarrey__)

Ο Jim Carrey έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο ‘CBS Mornings’ και τοποθετήθηκε σχετικά με το χαστούκι του ηθοποιού στον κωμικό. Κατέκρινε όχι μόνο τον ίδιο τον Will Smith, αλλά και ολόκληρο το Hollywood που ανέχτηκε αυτή τη βίαιη συμπεριφορά του.

“Αηδίασα όταν σηκώθηκαν να τον χειροκροτήσουν”, είπε χαρακτηριστικά. Ο σταρ του κινηματογράφου αναφέρεται φυσικά στην αντίδραση του κοινού, αφότου ο Will κέρδισε το βραβείο Α’ Ανδρικού Ρόλου. “Νιώθω πως το Hollywood είναι απλά δειλό, στο σύνολό του. Αλήθεια φάνηκε σαν μια ξεκάθαρη ένδειξη πως δεν είμαστε το cool club τώρα πια” πρόσθεσε.

“Εγώ θα είχα ανακοινώσει το επόμενο πρωί ότι θα έκανα μήνυση στον Will για $200 εκατομμύρια. Το βίντεο θα υπάρχει για πάντα. Θα είναι παντού. Ξέρετε, αυτή η προσβολή θα κρατήσει καιρό. Ο Chris Rock όμως δεν τον μήνυσε… δεν ήθελε να τρέχει”, εξήγησε στη συνέχεια.

“Δεν έχεις το δικαίωμα να πηγαίνεις στη σκηνή και να χτυπάς κάποιον στο πρόσωπο, για κάτι που είπε” πρόσθεσε, ενώ ολοκλήρωσε χαρακτηρίζοντας τη συμπεριφορά του συναδέλφου του ως ‘εγωιστική’. “Πολύς κόσμος προσπάθησε σκληρά για να βρεθεί εκεί και να λάμψει για μια στιγμή. Να βραβευθεί για τον κόπο του”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Filmatic (@filmatic)

Keywords
Τυχαία Θέματα