Πώς να φορέσετε με parisian chic τρόπο την μαρινιέρα σας τον χειμώνα

Η μαρινιέρα ή μπλούζα του ναύτη, από όπου και προέρχεται η αρχική έμπνευση της Coco Chanel, είναι γέννημα θρέμμα Γαλλίας. Ένα ακόμα στοιχείο για το οποίο τα parisiene girls έχουν να καμαρώνουν, και που αντίθετα με τον μπερέ, οι Γαλλίδες το φορούν συχνά. Η απλότητα και ο κομψός σχεδιασμός της μαρινιέρας είναι αυτό που λέμε parisian chic και παρότι συνηθίζεται να φοριέται κυρίως το καλοκαίρι,

φέτος θα την φορέσουμε και τον χειμώνα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tine Andrea Lauvli (@tineandreaa)

Μια πλεκτή μαρινιέρα κάνει ιδιαίτερη αίσθηση όταν συνδυάζεται με το oversized λευκό πουκάμισο. Κι αν θέλετε να την σετάρετε με κάτι διαφορετικό από κάτω, προτιμήστε ένα leather σορτς.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MARA LAFONTAN (@maralafontan)

Η ναυτική μπλούζα δεν κυκλοφορεί μόνο σε άσπρο-μπλε. Μια άλλη εξίσου δημοφιλής παραλλαγή είναι και αυτή με τις κόκκινες ρίγες. Πόσο cute όταν βγαίνει και σε ζακετάκι! Μια μίνι φούστα από κάτω και θα είστε French enough.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tine Andrea Lauvli (@tineandreaa)

Wide leg λευκό παντελόνι και μαρινιέρα σε πλεκτό πουλόβερ κάνουν τον απόλυτο συνδυασμό. Μην ανησυχείτε δεν φαίνεται καθόλου καλοκαιρινό και αν ακόμα δεν σας πείθει σκεφτείτε το με ψηλά μποτάκια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Annabel Rosendahl (@annabelrosendahl)

Τα nudes ταιριάζουν με όλα και η μαρινιέρα δεν θα αποτελούσε εξαίρεση. Συνδυάστε την ριγέ μπλούζα με camel ή ζεστά καφέ και το look θα αποκτήσει άλλο level.

@solenelara/instagram

Το αγαπημένο μας! Ο πιο classic και απλός συνδυασμός, το λευκό πουκάμισο και το μαύρο παντελόνι, αποκτούν άλλον αέρα με το που ρίξετε μια μαρινιέρα στους ώμους σας. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτό το συμβολικό κομμάτι κρύβει μέσα του την φινέτσα.

@leandramcohen/instagram

Εναλλακτικά μια ζιβάγκο κάτω από την μαρινιέρα κι ένα πανωφόρι… με κρόσια, θα σας κάνουν να δείτε με άλλο μάτι το γαλλικό μπλουζάκι. Άγρια Δύση και Γαλλική Ριβιέρα συναντιούνται σε ένα look και το αποτέλεσμα είναι το λιγότερο, ενδιαφέρον.

@ariviere/instagram

Το iconic piece δεν χρειάζεται υπερβολές για να σταθεί. Μόνο του, με ένα τζιν, μπορεί και χτίζει ολόκληρη την εικόνα. Αν είναι κάτι που του πάει περισσότερο από οτιδήποτε άλλο είναι αδιαμφισβήτητα το κόκκινο κραγιόν.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πώς,pos