Η influencer Ναταλία Γεωργαλά αποκαλύπτει όλα τα μυστικά της ομορφιάς της

08:26 23/7/2019 - Πηγή: InStyle
1/6 «Τώρα που πλησιάζω τα 30, τοσώμα μου αλλάζει συνεχώς. Δενγραμμώνω τόσο εύκολα όσο στοπαρελθόν. Όμως έχω αποκτήσεικαμπύλες που μου αρέσουν πολύ». 2/6 «Τα δύο προϊόντα που χρησιμοποιώκαθημερινά –ακόμα και πριν από τηγυμναστική– είναι η ενυδατική κρέμαγια το πρόσωπο Daily Moisture τηςSκinCeuticals και το MoroccanoilTreatment Light λάδι για λεπτά καιανοιχτόχρωμα μαλλιά» επισημαίνει.SκinCeuticals Daily Moisture, MoroccanoilTreatment Light, €43 τα 100 ml 3/6 «Μια φορά τον μήνα επισκέπτομαιτην
Dr. Μαργαρίτα Βεργολιά –Τριανταφύλλου στην DermavitaClinic για τη θεραπεία Hydrafacial.Κάνει βαθιά ενυδάτωση στηνεπιδερμίδα και βοηθά τα λιπαράδέρματα με τάση ακμής». 4/6 «Ο πιο ζεν προορισμός για μέναείναι το Μπαλί. Είναι μαγικό,συνδυάζει βουνό και θάλασσα». 5/6 «Τρελαίνομαι για ζυμαρικά. Όμως επιλέγω ολικής άλεσης και τα τρώω μόνο μεσημέρι. Τώρα το καλοκαίρι προτιμώ πάστα με θαλασσινά». 6/6 «Στα γλυκά δεν μπορώ νααντισταθώ. Όμως, τα εντάσσω στηδιατροφή μου με υγιεινό τρόπο. Τοπρωί επιλέγω μια μπάραδημητριακών με σοκολάτα ήπροσθέτω στο κουάκερ μου ένασοκολατάκι υγείας. Αν θελήσωπαγωτό, θα προτιμήσω με στέβια».

Έχει υπέροχη αισθητική και ταυτότητα στο στιλ της, δημιουργώντας ένα Instagram feed, που χαζεύουμε για ώρες. Η influencer, με το αψεγάδιαστο κορμί, γυμνάζεται εντατικά και τρώει τα πάντα, αλλά με μέτρο. «Τα τελευταία χρόνια κάνω CrossFit με προσωπικό γυμναστή, ομαδικά προγράμματα ενδυνάμωσης και γράμμωσης των κοιλιακών και των μηρών και παίζω τένις». Ωστόσο, η μεγάλη της αγάπη ήταν ο χορός –συγκεκριμένα ο λάτιν, που διέκοψε λόγω τραυματισμού. «Πλέον δεν μου επιτρέπεται να κάνω στροφικές κινήσεις επάνω σε τακούνια. Όμως εκείνη την περίοδο είχα πιο γραμμωμένο σώμα από ποτέ» λέει.

Το διαιτολόγιό της είναι ισορροπημένο, ενώ η ημέρα της ολοκληρώνεται πάντα με ένα ποτήρι κρασί. «Ευτυχώς δεν μου αρέσουν τα τηγανητά φαγητά και τα αναψυκτικά. Προτιμώ τα smoothies. Φτιάχνω συχνά ένα με μπανάνα, αβοκάντο, λίγο πιπέρι καγιέν και γάλα καρύδας ή αμυγδάλου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΗ influencer Μαρία Παπαγεωργίου αποκαλύπτει πως διατηρεί τα μαλλιά της εντυπωσιακά και φυσικά μακριά

Keywords
Τυχαία Θέματα