Χρήστος Ανθόπουλος: Το ραντεβού με την Ελένη Μενεγάκη και η εκπομπή The Touristes

08:07 23/7/2019 - Πηγή: People

Το πρώτο τηλεοπτικό βήμα για τον Χρήστο Ανθόπουλο έγινε με τη συμμετοχή του στην εκπομπή Κορίτσια για σπίτι ενώ αμέσως μετά ακολούθησε το late night show στο Mega με τίτλο Εεεεε. Ο γνωστός παρουσιαστής σε συνέντευξη που παραχώρησε στο PEOPLE μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη νέα εκπομπή

στον ΣΚΑΙ με τίτλο The Touristes, το ραντεβού του με την Ελένη Μενεγάκη ενώ αποκάλυψε για ποιό λόγο επέλεξαν για συμπαρουσιάστρια την Ελένη Βαΐτσου.

Τα πράγματα πήραν τον δρόμο τους. Ακολούθησε η συνεργασία με την Digital Minds για το κανάλι του στο YouTube, ενώ σύντομα χτύπησε το τηλέφωνό του από την τότε διευθύντρια προγράμματος του ΣΚΑΪ Άλκηστις Μαραγκουδάκη:

«Ήταν η πρώτη που με πήρε τηλέφωνο με το που τελείωσε το Εεεεε, τον Απρίλιο του 2015. Μου είχε ζητήσει να κάνουμε ραντεβού, αλλά τότε ήταν ακόμη ανοιχτό το ενδεχόμενο συνέχειας της συνεργασίας με το Mega, οπότε δεν ήμουν 100% έτοιμος για κάτι άλλο. Αργότερα πήγα στον ΣΚΑΪ και ξεκινήσαμε με την εκπομπή ΣΠΟΡΤέΞ».

Μπορεί το κοινό να τον απόλαυσε φέτος σε μια ταξιδιωτική εκπομπή, ωστόσο λίγοι γνωρίζουν πως είχε προηγηθεί ραντεβού με την Ελένη Μενεγάκη: «Ήμουν ήδη σε συζητήσεις με τον ΣΚΑΪ και προχωρούσα το πρότζεκτ, όταν μου έγινε η πρόταση να κάνω ένα ραντεβού με την Ελένη. Πήγα να μιλήσω, γιατί… είναι η Ελένη Μενεγάκη. Πρόκειται για έναν άνθρωπο με τεράστια εμπειρία στην τηλεόραση και το ραντεβού μαζί της με βοήθησε σε πολλά πράγματα. Μιλήσαμε για πολλή ώρα, με συμβούλεψε σε αρκετά θέματα και μπορώ να σου πω ότι το ραντεβού αυτό συνετέλεσε θετικά στη φετινή μου εξέλιξη. Ήθελα να πάω για να γνωριστούμε και να μου εκφράσει τις σκέψεις της».

Και μπορεί να μην τον είδαμε με την Ελένη Μενεγάκη, ωστόσο η τηλεοπτική του παρτενέρ φέτος ήταν μια άλλη ωραία Ελένη. «Πέρσι τον Ιούλιο κάναμε μια συζήτηση με σκοπό να βρούμε ιδέες. Πάντα έχω κάποια κόνσεπτ εκπομπών στο συρτάρι. Τις σκέφτομαι, τις σημειώνω και τις συζητάω για να δω πώς μπορούν να εξελιχθούν. Κάπως έτσι καταλήξαμε στο The Touristes. H ταξιδιωτική εκπομπή είναι δύσκολη, γιατί απαιτεί αντοχές, καθώς κάνεις όλη μέρα γυρίσματα και είσαι με μια βαλίτσα στο χέρι. Αποφασίσαμε ότι θα ήταν ωραίο να υπάρχει μια συμπαρουσιάστρια και έτσι ξεκινήσαμε την αναζήτηση.

Σκεφτήκαμε ότι η Ελένη Βαΐτσου είναι η ιδανική επιλογή, καθώς θεωρήσαμε ότι θα αντέξει κι εμένα. Γιατί ήταν κι αυτό ένα πρόβλημα. Ποια θα με αντέξει;» εξηγεί γελώντας και συνεχίζει: «Η Ελένη έχει τρομερές αντοχές. Κάναμε γυρίσματα με το που φτάναμε. Δεν της έπαιρνε χρόνο για να βαφτεί, έφτιαχνε μόνη της το μαλλί της και ξεκινούσαμε από τις 8.00 το πρωί μέχρι τις 9.00 το βράδυ. Για εμένα αυτό ήταν το βασικό κομμάτι. Το καλό της υπόθεσης είναι ότι πρόκειται για μια ηθοποιό. Ο καθένας, λοιπόν, είχε τον ρόλο του. Τα πράγματα ήταν ξεκαθαρισμένα, ώστε να ξέρει ο καθένας πού βαδίζει».

Μετά το τέλος των γυρισμάτων, έκαναν τις βόλτες τους και περνούσαν αρκετό χρόνο μαζί. Όταν τον ρωτάω αν πιστεύει πως πρέπει τα μέλη μιας εκπομπής να κάνουν παρέα προκειμένου το αποτέλεσμα να θεωρηθεί επιτυχημένο, μου απαντάει: «Δεν πιστεύω ότι πρέπει απαραίτητα να κάνεις παρέα, αλλά θεωρώ ότι πρέπει να έχεις πολύ καλή χημεία. Με την παρέα πολλές φορές μπορεί να φθείρεσαι. Γίνεσαι υπερβολικά άνετος και πιστεύω ότι πρέπει να υπάρχει πάντα ένα μικρό τοιχάκι και ένας επαγγελματισμός».

Είναι δύσκολο να απαριθμήσει τα αστεία περιστατικά που συνέβησαν στα ταξίδια τους, ωστόσο μερικά έχουν μείνει χαραγμένα στη μνήμη του και θα τα συζητάει για χρόνια με τους φίλους του: «Δεν θα ξεχάσω όταν πήγαμε στο Αμμάν και το βράδυ θέλαμε να κάτσουμε στο bar που βρισκόταν στο roof garden του ξενοδοχείου μας. Είχε θέα όλο το Αμμάν. Λοιπόν, δεν μας αφήσανε να κάτσουμε στο σημείο που είχε τη θέα, λέγοντάς μας πως είναι μόνο για ζευγάρια. Πήραμε, λοιπόν, τηλέφωνο την Ελένη, που κοιμόταν εκείνη την ώρα, την ξυπνήσαμε και της ζητήσαμε να έρθει στο bar να το παίξουμε ζευγάρι για να κάτσουμε στο συγκεκριμένο τραπέζι».

Ο Χρήστος την «πάτησε» και στη Βουδαπέστη: «Κατέβηκα στο πρωινό και ήπια τρεις καφέδες, νομίζοντας ότι ήταν ντεκαφεϊνέ. Δεν ήταν όμως, με αποτέλεσμα στο πρώτο γύρισμα, που ξεκίνησε αμέσως μετά, να κάνω είκοσι σαρδάμ από την ένταση που μου προκάλεσαν οι καφέδες».

Πηγή: People

Keywords
Τυχαία Θέματα