Η Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου επιστρέφει live

10:36 9/9/2021 - Πηγή: InStyle

Fendi, Alberta Ferretti, Roberto Cavalli, Max Mara, Giorgio Armani, Missoni, Versace, Prada, Dolce&Gabbana είναι μερικοί μόνο από τους οίκους που θα πρωταγωνιστήσουν στην Εβδομάδα Μόδας

του Μιλάνου, από τις 21 έως τις 27 Σεπτεμβρίου, η οποία επιστρέφει εισάγοντας νέα και ανανεωμένη διάθεση… per la moda στην πρωτεύουσα του ιταλικού στυλ με τις συλλογές άνοιξη/καλοκαίρι 2022.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Milan Fashion Week (@milanfashionweek)

Μετά τις τελευταίες διοργανώσεις σε αποκλειστικά ψηφιακή μορφή, ο Σεπτέμβριος ξαναρχίζει με επιδείξεις μόδας (42 με live παρουσία και 23 ψηφιακές) και πολλές εκδηλώσεις. «Η πόλη μας είναι μια παγκόσμια μάρκα ομορφιάς και αριστείας και, χάρη στην καμπάνια εμβολιασμού, με το Green Pass στο χέρι, η Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου θα βιώσει για άλλη μια φορά τη συγκίνηση που δίνει η μόδα, μεταξύ δεξιοτεχνίας και καινοτομίας, με γνωστά ονόματα σε όλο τον κόσμο και νέα ταλέντα, τώρα με όλο και πιο βιώσιμη ματιά», ανέφερε ο δήμαρχος του Μιλάνου, Beppe Sala, με αφορμή το συνέδριο του Ιταλικού Επιμελητηρίου Μόδας.

Να σημειωθεί πως το ντεμπούτο τους στην πλατεία του Μιλάνου θα κάνουν τα brands, MM6 Maison Margiela, Luisa Spagnoli, Hui, Vitelli, Joy Meribe και Maison Alvine Demanou. Ανυπομονούμε!

Περισσότερα για την Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου δείτε εδώ

Keywords
Τυχαία Θέματα