Η cute σαλοπέτα είναι το must have κομμάτι της ντουλάπας μας: Πώς θα φορέσουμε το statement κομμάτι… αλλιώς

Η χαριτωμένη σαλοπέτα, βγαλμένη από τα ‘90s, την εποχή του effortless look, του τζιν και της μίνιμαλ αισθητικής, είναι κομμάτι κλειδί για την φετινή σεζόν και ανταγωνίζεται σε στιλ και ευκολία το κλασικό φόρεμα. Μόνο που η σαλοπέτα είναι πιο διαφορετική και πολύ πιο ενδιαφέρουσα. Ένα μόνο κομμάτι, πολλοί διαφορετικοί τρόποι για να την φορέσετε και να απογειώσετε το cool στιλ σας.

@whowhatwear

Η loose τζιν σαλοπέτα εμπνέεται από την τέχνη της ζωγραφικής, ή από τον ελαιοχρωματισμό

ενός τοίχου. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχετε δει ταινίες με γυναίκες που βάφουν το σπίτι τους ντυμένες απλά με μια σαλοπέτα. Φορέστε τη με αρβυλάκια και θα έχετε πετύχει το concept.

@whowhatwear

Φορτώστε την με αξεσουάρ. Το καλύτερο των μαξιμαλιστών που το ένα κομμάτι τους φαίνεται λίγο. Λοιπόν, δεν χρειάζεται να είναι ένα το κομμάτι αλλά μπορεί να αποτελεί την βάση για να παίξετε με τα υπόλοιπα συμπληρωματικά.

@whowhatwear

Με γούνα και γούνινα mules. Ασυνήθιστο και πολύ ενδιαφέρον, δίνει στη βασική σαλοπέτα το κάτι παραπάνω και την luxury αισθητική που της λείπει. Δυο αντίθετα στοιχεία που λειτουργούν τέλεια μαζί.

@whowhatwear

Η sporty σαλοπέτα που δεν χρειάζεται απαραίτητα να συνδυάζεται πάντα με αθλητικά. Ένα ζευγάρι ψηλά λουστρίνι μποτάκια θα κάνουν την διαφορά.

@maralafontan/instagram

Η too cute μίνι σαλοπέτα. Φούστα αυτή τη φορά και μπορείτε να εμπνευστείτε από… την παιδική σαν ηλικία και να την φορέσετε με ένα λευκό πουκάμισο με ιδιαίτερο γιακά.

Συμβουλή styling: μια και μοναδική για το συγκεκριμένο κομμάτι. Μην την αγοράσετε στενή! Η γραμμή της είναι χαλαρή, η skinny σαλοπέτα είναι off season.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MARA LAFONTAN (@maralafontan)

Keywords
Τυχαία Θέματα