Η Jennifer Lawrence είναι η μεγαλύτερη θαυμάστρια της Ariana Grande

Ο θαυμασμός της Jennifer Lawrence για την οικογένεια Kardashian είναι αρκετά διαδεδομένος. Ωστόσο, ενώ βρισκόταν σε ένα panel για τη νέα της ταινία Don’t Look Up, η διάσημη ηθοποιός μίλησε για την αγάπη της προς ένα ακόμη πασίγνωστο πρόσωπο: την Ariana Grande. Κατά τη διάρκεια ενός Q&A session στο Harmony Gold Theater του Los Angeles,

αποκάλυψε ότι είχε αγχωθεί όταν γνώρισε για πρώτη φορά την ταλαντούχα μουσικό. Ήταν τόσο ενθουσιασμένη και αγχωμένη που με το ζόρι διατηρούσε τη ψυχραιμία της.

Η Camila Cabello και ο Shawn Mendes μόλις ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lawrence (@jenniferlawrence_)

“Δεν μπορεί να δημιουργήσει κακή μουσική και γι’ αυτό τη θαυμάζω τρομερά. Δεν διαχειρίστηκα σωστά όμως τη γνωριμία μας, έκανα σαν να κέρδισα σε ραδιοφωνικό διαγωνισμό” δήλωσε χαρακτηριστικά η Jennifer. “Απλά μπήκα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου που έμενε και της είπα ένα σκέτο γεια! και μετά έκατσα. Κάτι που παρατήρησα είναι ότι υπήρχαν πολλά κουτιά με περούκες, extensions και μακιγιάζ. Τη ρώτησα λοιπόν… μπορείς και ζεις εδώ μέσα;”.

Harry Potter: Έρχεται το πολυαναμενόμενο reunion

Οι δύο διασημότητες είναι συμπρωταγωνίστριες και μαζί τους θα εμφανίζονται ακόμη πολλοί A-listers, όπως ο Leonardo DiCaprio, η Meryl Streep, ο Jonah Hill, ο Timothée Chalamet και η Cate Blanchett.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Don’t Look Up (@dontlookupfilm)

Η Jennifer Lawrence αποκάλυψε ότι υπάρχει άλλη μια πολύ ντροπιαστική στιγμή από το set, την οποία θα θυμάται για πολύ καιρό. “Έπρεπε να φοράω ψεύτικα σκουλαρίκια μύτης, τα οποία έχουν μαγνητάκι” ανέφερε, προσθέτοντας ότι πήγε να πνιγεί με αυτά πολλές φορές. Ποιος είπε ότι η ζωή των stars είναι εύκολη;

Serena Williams: Το αξιολάτρευτο twinning moment με την κόρη της

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Don’t Look Up (@dontlookupfilm)

Keywords
Τυχαία Θέματα