Η animation βιτρίνα του Zara στη Νέα Υόρκη ξεγελά τους επισκέπτες

12:32 1/9/2021 - Πηγή: InStyle

Ένα κύμα από πολύχρωμες σφαίρες φαίνεται να θέλει να δραπετεύσει από το κατάστημα Zara στο Soho της Νέας Υόρκης σε αυτό το animation CGI του motion designer, Shane Fu, το οποίο έχει συγκεντρώσει εκατομμύρια προβολές στο διαδίκτυο.

Το βίντεο, που ζητήθηκε από το brand, πιστεύεται ευρέως ότι δείχνει μια πραγματική οθόνη LED

παρόμοια με τις τρισδιάστατες διαφημιστικές πινακίδες που είναι δημοφιλείς στην Κίνα και τη Νότια Κορέα. Στην πραγματικότητα, η προσομοίωση υπάρχει μόνο στο διαδίκτυο.

«Οι άνθρωποι είναι ευκολόπιστοι και πιστεύουν ότι είναι πραγματική ή κάποιο είδος φυσικής εγκατάστασης. Είναι απλώς ένα βίντεο που προορίζεται να μοιραστεί στα κοινωνικά μέσα», εξηγεί ο Fu.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ZARA Official (@zara)

Χρησιμοποιώντας 3D λογισμικό, δημιούργησε την ψευδαίσθηση ενός τρισδιάστατου δωματίου γεμάτο από σφαίρες σε χρώμα ουράνιου τόξου.

Ο Κινέζος designer και δημιουργός βίντεο, ο οποίος ζει στη Νέα Υόρκη, έχει κερδίσει τους followers στο διαδίκτυο για τα αφηρημένα, τρισδιάστατα έργα τέχνης του, τα οποία κινούνται μεταξύ φαντασίας και πραγματικότητας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ShaneF Motion Design (@shanef3d)

Πριν λίγες ημέρες ανέβασε στον λογαριασμό του στο instagram την νέα του δουλειά για το κατάστημα του οίκου Louis Vuitton στην 5th Avenue και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ShaneF Motion Design (@shanef3d)

Keywords
Τυχαία Θέματα