Το Clueless inspired ντύσιμο της Beyoncé

14:24 31/8/2021 - Πηγή: InStyle

Τα πρόσφατα outfits της Beyoncé έχουν καταφέρει να μας δημιουργήσουν νοσταλγία για τα εμβληματικά στιλ του παρελθόντος. Ξεκινώντας από τη νέα καμπάνια για το πολυτελές brand Tiffany, την είδαμε να ποζάρει σε μια σειρά από glamorous φωτογραφίες. Στις εικόνες που κυκλοφόρησαν φαίνεται να έχει αποτιμήσει ένα φόρο τιμής στην ταινία του 1961 “Breakfast at Tiffany’s” όπου πρωταγωνιστούσε η θρυλική starlet, Audrey Hepburn.

Τώρα λοιπόν συνέβη κάτι αντίστοιχο: η 39χρονη τραγουδίστρια φωτογραφήθηκε με ένα Clueless inspired ντύσιμο.

Beyoncé και Jay-Z: Οι νέοι πρεσβευτές του οίκου Tiffany & Co.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Beyoncé (@beyonce)

Η Bey έδειξε το μωβ σύνολό της, δημοσιεύοντας μερικά στιγμιότυπα στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram. Στην εντυπωσιακή ανάρτησή της, τη βλέπουμε να ποζάρει φορώντας το Clueless look. Πιο συγκεκριμένα, η R&B μουσικός είναι ντυμένη με ένα μωβ και κίτρινο plaid ανδρικό κουστούμι του οίκου μόδας Vivienne Westwood, δίνοντας του ένα θηλυκό twist. Φοράει επίσης λιλά αμάνικο πλεκτό crop top, το οποίο είναι ιδιαίτερα trendy αυτή την περίοδο. Τα έχει συνδυάσει με τετράγωνα Bottega Veneta mules και μια μικροσκοπική matching Jacquemus τσάντα.

Oumi Janta: Η viral rolleskater που πρωταγωνιστεί στις συλλογές Bottega Veneta

Όσον αφορά τα υπόλοιπα αξεσουάρ, επέλεξε ένα ζευγάρι λαμπερά statement σκουλαρίκια και cat eye γυαλιά ηλίου. Οι όμορφες μπούκλες της ήταν χτενισμένες σε μια ψηλή αλογοουρά. Το πολύχρωμο και fun ντύσιμό της είναι αρκετά διαφορετικό από τη νέα Ivy Park Rodeo καμπάνια της εταιρείας της, η οποία αποτελούταν από cowboy καπέλα, cow prints και πολύ κοντά σορτσάκια.

Η Beyoncé φόρεσε το πιο ξεχωριστό monochromatic σύνολο

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Beyoncé (@beyonce)

Keywords
Τυχαία Θέματα