Anya Taylor-Joy: Ο τρόπος που αντιμετωπίζει τη δημοσιότητα και τους paparazzi

11:48 31/8/2021 - Πηγή: InStyle

Η Anya Taylor-Joy έγινε ευρέως γνωστή μέσω της επιτυχημένης σειράς στο Netflix Queen’s Gambit. Από την πρώτη φορά που το κοινό παρακολούθησε την 25χρονη πρωταγωνίστρια στις οθόνες του, ενθουσιάστηκε. Θέλησε να μάθει όλο και περισσότερα για αυτήν, το οποίο συνεπαγόταν με μεγαλύτερη δημοσιότητα για τη νεαρή ηθοποιό. Μολονότι αυτό έχει τα πλεονεκτήματά του, πρόσφατα αποκάλυψε την σκοτεινή πλευρά αυτής της φαινομενικά θετικής κατάστασης.

Η Reese Witherspoon

μίλησε για τον διαρκή σεξισμό στο Hollywood

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anya Taylor-Joy (@anyataylorjoy)

Σε μια νέα συνέντευξή της, μίλησε για μια αρνητική εμπειρία που βίωσε κατά τη διάρκεια γυρισμάτων στη Νέα Υόρκη. Όπως ήταν αναμενόμενο, είχε χρειαστεί τότε να αντιμετωπίσει έναν σημαντικό αριθμό paparazzi. “Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι γλυκοί και ευγενικοί, απλά θέλουν να κάνουν μια συζήτηση και μου αρέσει αυτό. Υπάρχουν όμως στιγμές όπου είσαι ένας εναντίον είκοσι και αυτό απλά δεν είναι καλό για τη σωματική σου ακεραιότητα” δήλωσε η Anya. “Ύστερα από εκείνη την ημέρα, γύρισα σπίτι μου και έκλαψα. Ωστόσο, αντιλήφθηκα τον πραγματικό λόγο πιο μετά” εξομολογήθηκε.

Rosie Huntington-Whiteley: Οι δηλώσεις σχετικά με τη Victoria’s Secret

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anya Taylor-Joy (@anyataylorjoy)

Στη συνέχεια, επέλεξε να μιλήσει προσωπικά με τους φωτογράφους την επόμενη μέρα.

“Γεια σας το όνομα μου είναι Anya. Ας χαμηλώσουμε τις κάμερες και ας γνωριστούμε… δεν είμαι θήραμα. Δεν θέλω να τρέξω. Προτιμώ να πω ότι καταλαβαίνω ότι αυτή είναι η δουλειά σας και ελπίζω να καταλαβαίνετε ότι είμαι μια γυναίκα συγκεκριμένου μεγέθους και νιώθω απειλητικά αυτή τη στιγμή. Θα μπορούσαμε λοιπόν να βρούμε ένα τρόπο, ώστε να κάνετε τη δουλειά σας και εγώ να νιώθω λιγότερο τρομοκρατημένη;” τους είπε. Επομένως, έθεσε τα όρια της με τον ιδανικό τρόπο και έδειξε σεβασμό τόσο προς τον εαυτό της όσο και προς τους φωτογράφους.

Angelina Jolie: Έφτιαξε Instagram για σημαντικό λόγο

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anya Taylor-Joy (@anyataylorjoy)

Keywords
Τυχαία Θέματα