Η Salma Hayek ευχήθηκε στη βασίλισσα Ελισάβετ για γρήγορη ανάρρωση

09:45 22/2/2022 - Πηγή: InStyle

Η Salma Hayek έστειλε ένα μήνυμα υποστήριξης στην επί 70 χρόνια μονάρχη του Ηνωμένου Βασιλείου.

Τις τελευταίες ημέρες, η δυσάρεστη είδηση σχετικά με την κατάσταση της υγείας της βασίλισσας Ελισάβετ έχει απασχολήσει έντονα τα media. Ύστερα από τη νόσηση του γιου της, διαγνώσθηκε και η ίδια θετική στον κορονοϊό. Η ιατρική ομάδα της την παρακολουθεί στενά, ώστε

να γίνει γρήγορα καλά και να επιστρέψει στα βασιλικά καθήκοντά της. Πολλοί διάσημοι και μη, της ευχήθηκαν για γρήγορη ανάρρωση, όπως η 55χρονη Μεξικανή ηθοποιός.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Salma Hayek Pinault (@salmahayek)

Η Salma Hayek δημοσίευσε μια εικόνα στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, στον οποίο μάλιστα είναι πολύ ενεργή. Στην πρόσφατη ανάρτησή της, τη βλέπουμε να φωτογραφίζεται μπροστά από ένα πορτρέτο της βασίλισσας Ελισάβετ. Αποκάλυψε ότι ένιωσε την ανάγκη να στείλει τις ευχές της και έτσι έκανε. “Ζήτω η Βασίλισσα. Εύχομαι στη βασίλισσα Ελισάβετ γρήγορη ανάρρωση από τον κορονοϊό” έγραψε για να συνοδεύσει τη δημοσίευσή της και ‘τάγκαρε’ το επίσημο account της βασιλικής οικογένειας. Ομολογούμε ότι αποτελεί μια περίεργη κίνηση από πλευράς της και οι ακόλουθοί της μοιράζονται την ίδια άποψη. “Salma τι ακριβώς νομίζεις ότι κάνεις;” σχολίασε ένας χρήστης και αρκετοί δήλωσαν με τη σειρά τους ότι τους αρέσει το σχόλιό του.

Εδώ να σημειώσουμε, ότι δεν πρόκειται για την πρώτη φορά που η υγεία της βασίλισσας του Ηνωμένου Βασιλείου βρίσκεται σε κρίσιμο σημείο. Λίγους μήνες νωρίτερα είχε κάνει εισαγωγή στο νοσοκομείο ύστερα από σύσταση των γιατρών της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Royal Family (@theroyalfamily)

Keywords
Τυχαία Θέματα