Πάτρα: Η απάντηση του πατέρα των τριών κοριτσιών για το δημοσίευμα περί τοξικού αερίου

Αγανακτισμένος  είναι ο Μάνος Δασκαλάκης, ο πατέρας των τριών κοριτσιών που πέθαναν στην Πάτρα, για το δημοσίευμα που ανέφερε πως η μεγαλύτερη κόρη του, Τζωρτζίνα, εισέπνευσε μια τοξική ουσία και ήταν αυτό το αίτιο του θανάτου της.

Το δημοσίευμα για την υπόθεση στην Πάτρα που έχει σοκάρει το πανελλήνιο, διαψεύστηκε από την ιατροδικαστική υπηρεσία και ο πατέρας των τριών κοριτσιών δήλωσε στο tempo24.news

πως η οικογένεια θα κινηθεί νομικά εναντίον όλων όσοι δημοσιεύουν τέτοιες ψευδείς ειδήσεις, την ώρα που η οικογένεια είναι συντετριμμένη από την απώλεια και του τρίτου της κοριτσιού.

Ο ίδιος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Δημοσιεύματα σαν το απογευματινό ούτε βοηθούν την έρευνα των αρχών, ούτε τιμούν το δημοσιογραφικό επάγγελμα. Ευχαριστούμε τον Προϊστάμενο της Κεντρικής Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας που με άριστα αντανακλαστικά διέψευσε ταχύτατα αυτήν την αθλιότητα, η οποία δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Η απάντησή μας στους εμπνευστές της θα δοθεί πολύ σύντομα στις δικαστικές αίθουσες. Δυστυχώς μικρή μερίδα αυτοαποκαλούμενων ως δημοσιογράφων δεν σέβεται ούτε τον πόνο μας, ούτε τη μνήμη των παιδιών μας. Ας σταματήσει άμεσα όλο αυτό που ζούμε».

Διαβάστε επίσης:

Ανδρέας Μικρούτσικος: Η εξομολόγηση για την περιπέτεια υγείας του -«Αρρώστησα και σχεδόν πέθανα…»

Αθηνά Οικονομάκου: «Μετά από πέντε χρόνια απραγίας επέστρεψα για πρώτη φορά…»

Survivor: Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου κατά Μυριέλλας Κουρεντή – «Είναι η μεγαλύτερη υποκρίτρια»

Keywords
Τυχαία Θέματα