Η Millie Bobby Brown γιόρτασε τα 18α γενέθλιά της με τον πιο ωραίο τρόπο

15:00 21/2/2022 - Πηγή: InStyle

Η Millie Bobby Brown γιόρτασε τα γενέθλιά της και στο πλευρό της βρέθηκε ο αγαπημένος της.

Η Βρετανίδα ηθοποιός έγινε παγκοσμίως γνωστή από τον ρόλο τής Eleven στη σειρά επιστημονικής φαντασίας του Netflix Stranger Things. Από πολύ μικρή έκανε αισθητή την παρουσία της στον χώρο της υποκριτικής, κερδίζοντας το βραβείο Primetime Emmy Β’ Γυναικείου Ρόλου σε δραματική εκπομπή. Τώρα στην ηλικία των 18 χρόνων, το μέλλον της φαίνεται να διαγράφεται λαμπρό.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Millie Bobby Brown (@milliebobbybrown)

Στις 19 Φεβρουαρίου η Millie είχε τα γενέθλιά της και τα γιόρτασε με ένα θεματικό party. Ήταν εμπνευσμένο από την αγαπημένη Barbie και η νεαρή σταρ μοιράστηκε με τους ακολούθους της το look που επέλεξε για τη ξεχωριστή περίσταση. Δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram μια σειρά από φωτογραφίες, στις οποίες βλέπουμε αρχικά μια selfie της ίδιας με τον σύντροφό της. Πρόκειται για τον Jake Bongiovi, τον 19χρονο γιο του Jon Bon Jovi. Οι δυο τους είναι μαζί τον τελευταίο χρόνο και δηλώνουν πολύ ερωτευμένοι. “Γεια σου Ken!” έγραψε στην ανάρτησής της.

Στις επόμενες εικόνες βλέπουμε τη Millie ντυμένη με ένα λευκό φόρεμα και έναν στενό κορσέ με ιδιαίτερα σχέδια. Κρατά μια μικρή τσάντα σε χρυσό χρώμα, ενώ τα καστανά μαλλιά της έχουν δώσει τη θέση τους σε μια ξανθιά περούκα. Ήταν αναμφίβολα πολύ εντυπωσιακή η εικόνα της και ο Jake φαίνεται να είχε την ίδια άποψη με εμάς. “Είσαι πολύ όμορφη” έγραψε στα σχόλια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Millie Bobby Brown (@milliebobbybrown)

Keywords
Τυχαία Θέματα