Γρηγόρης Αρναούτογλου: Ξεπέρασε τον κορονοϊό -«Βίωσα τον φόβο πως δεν θα προλάβω να πω στον γιο μου όλα όσα ήθελα»

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια του Γρηγόρη Αρναούτoγλου με τον κορονοϊό. Ο παρουσιαστής είναι πλέον καλά στην υγεία του και έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση, μετά από δυο εβδομάδες που βρισκόταν σε καραντίνα.

Ο παρουσιαστής έδωσε το παρών στην παρουσίαση του βιβλίου της Ρένας Κουβελιώτη και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Happy Day, για το πως βίωσε την περιπέτεια με τον ιό.

«Βίωσα τον φόβο, ότι αν συμβεί κάτι, δεν θα προλάβω

να πω στον γιο μου αυτά που θέλω. Σου λένε να κοιτάς το οξυγόνο σου και αν το οξύμετρο γράψει 89 μπαίνεις στο νοσοκομείο. Κι αν φτάσει κάτω από 90 θα προλάβω να πω αυτά που θέλω; Δε ξέρεις τι συμβαίνει. Όλη αυτή η ιστορία μου έφερε πολλές σκέψεις στο μυαλό, που είχαν σχέση με τον Αναστάση. Φανταστείτε ότι σκέφτηκα να κάτσω να γράψω με έναν δικό μου τρόπο κάποια πράγματα», δήλωσε αρχικά ο παρουσιαστής και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Όλη αυτή η ιστορία μου έφερε πολλές σκέψεις στο μυαλό, που είχαν σχέση με τον Αναστάση. Φανταστείτε ότι σκέφτηκα να κάτσω να γράψω με έναν δικό μου τρόπο κάποια πράγματα».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα: 

Διαβάστε επίσης: 

Τα ζώδια σήμερα: «Δίδυμε, προσοχή σε σχέσεις και συνεργασίες»

Ελένη Ράντου: Αυτό είναι το minimal χριστουγεννιάτικο δέντρο που στόλισε

The Bachelor: Αναπάντεχη αποχώρηση από το reality – Η ανακοίνωση του Αλέξη Παππά

Keywords
Τυχαία Θέματα