Survivor – Γιώργος Κατσανούνης: Καταπέλτης στην πρώτη συνέντευξή του – «Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά»

Ο Γιώργος Κατσαούνης αποβλήθηκε από το Survivor και επέστρεψε άρον άρον στην Ελλάδα, μη τηρώντας το καθιερωμένο πρόγραμμα που τηρεί κάθε διαγωνιζόμενος που αποχωρεί από το reality επιβίωσης.

Ειδικότερα, οι παίκτες που συμμετέχουν στο Survivor, όταν αποχωρούν, δίνουν την πρώτη συνέντευξή τους μέσω Skype στην εκπομπή «Love it» ενώ επιστρέφουν

στην Ελλάδα καθαροί, πλυμένοι και φορώντας κανονικά ρούχα – όχι αυτά που φορούν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Ο Γιώργος Κατσούνης επέστρεψε στην Ελλάδα μέσα σε μερικές ώρες από τη στιγμή που ανακοινώθηκε η αποβολή του, χωρίς να δώσει την πρώτη συνέντευξη από τον Άγιο Δομίνικο. Ακόμα, έφτασε στη χώρα μας φορώντας τα ρούχα του παιχνιδιού, γεγονός που προκάλεσε εντύπωση και ερωτηματικά.

Σήμερα, Παρασκευή 13/5, ο πρώην παίκτης του Survivor παραχωρεί συνέντευξη στο «Love it» και ένα trailer αυτής βρίσκεται εδώ και μερικές ώρες στον αέρα. Ο ίδιος θα δώσει απαντήσεις σε όλα, εκφράζοντας τις θέσεις του πρώτη φορά μετά την αποχώρηση από το reality.

«Από τη μία μεριά είναι λάθος αλλά όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά. Ξέρω ότι πολύς κόσμος ήθελε να με δει στο τέλος και τους το χάλασα. Αυτό νιώθω», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Γιώργος Κατσαούνης.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Μαρίζα Ρίζου: Έβαλε τα κλάματα στο X-Factor – «Κάπως βλέπω τον εαυτό μου…»

 Eurovision 2022: Εκτός τελικού η Κύπρος με την Ανδρομάχη – Οι δέκα χώρες που προκρίθηκαν

 Eurovision 2022 – Σαν Μαρίνο: Ο Achille Lauro φίλησε τον κιθαρίστα και αποθεώθηκε από το κοινό!

Keywords
Τυχαία Θέματα