Η Olivia Rodrigo με το στιλ της κάνει τις τάσεις να φαίνονται σύγχρονες

12:49 22/3/2022 - Πηγή: InStyle

Η super star της Gen-Z, Olivia Rodrigo, έχει ταλέντο στο να κάνει τις τάσεις να φαίνονται τόσο σύγχρονες, όσο και cool. Χαρακτηριστική περίπτωση το εμπνευσμένο από τη δεκαετία του ’70, Blumarine παλτό της. Η τραγουδίστρια φαίνεται πως εμπνεύστηκε από την παιχνιδιάρικη αισθητική της πρωταγωνίστριας του Almost Famous, Penny Lane (την υποδυόταν η Kate Hudson)

και, όπως και ο χαρακτήρας, επέλεξε να το συνδυάσει με κιτς αξεσουάρ δίνοντάς του ωστόσο τον αέρα ανανέωσης που χρειάζεται.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olivia Rodrigo (@oliviarodrigo)

H γκαρνταρόμπα της 19χρονης είναι γεμάτη με βασικά προϊόντα της δεκαετίας του ’90. Όταν δεν ανεβαίνει στη σκηνή με ένα πανκ κορσέ της Vivienne Westwood, τότε εμφανίζεται στο instagram με τις αγαπημένες της platform boots από τον Marc Jacobs.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olivia Rodrigo (@oliviarodrigo)

Στην επερχόμενη ταινία του Disney+ “Driving Home 2 U” που κάνει πρεμιέρα στις 25 Μαρτίου, η Olivia με αφορμή ένα οδικό ταξίδι στην έρημο “κοιτά στον καθρέφτη” και επαναπροσδιορίζει το ντεμπούτο άλμπουμ της “Sour” που ήταν υποψήφιο για Grammy και το οποίο κυκλοφόρησε τον προηγούμενο χρόνο.

«Ήθελα πολύ να κάνω αυτή την ταινία για τους θαυμαστές μου, και ειδικά για τους θαυμαστές που ίσως δεν μπορούσαν να έρθουν στην περιοδεία μου αυτή τη φορά», ανέφερε η Rodrigo στο Variety.

Η πορεία της νεαρής star είναι συνεχώς ανοδική και έχουμε να περιμένουμε πολλά από αυτή στο άμεσο μέλλον.

instagram/@oliviarodrigo

Keywords
Τυχαία Θέματα