Η Blake Lively προετοιμάζει… στιλιστικά το έδαφος για το επερχόμενο Met Gala, αυτή τη φορά με cut-out

11:35 22/3/2022 - Πηγή: InStyle

Η ηθοποιός μάς έχει συνηθίσει σε chic, fashion forward εμφανίσεις και η παρουσία της στα Gem Awards στη Νέα Υόρκη (το μεγαλύτερο gala των δημιουργών κοσμημάτων στην Αμερική) δεν αποτέλεσε εξαίρεση. Η Blake επέλεξε ένα δερμάτινο φόρεμά του brand, Sergio Hudson που αναδείκνυε το μπούστο και τους κοιλιακούς

της. Οι Christian Louboutin γόβες, το Chanel clutch, το δυναμικό ponytail και τα λαμπερά σκουλαρίκια από τη φίλη της Lorraine Schwartz η οποία τιμήθηκε, πρόσθεσαν μερικές ακόμη ευπρόσδεκτες πινελιές κομψότητας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη GEM Awards (@gemawards)

Η λεπτομέρεια στο φόρεμα έκλεψε πραγματικά τις εντυπώσεις. Η τάση του cut-out, που θα συνεχίσει να κυριαρχεί αυτή την άνοιξη και το καλοκαίρι, έρχεται με φόρα σε όλες τις μορφές του, από πιο λεπτά κοψίματα στον ώμο έως εντελώς εκτεθειμένες πλάτες, που σημαίνει ότι μπορούμε να επιλέξουμε τον βαθμό τόλμης που επιθυμούμε.

Η Lively προετοιμάζει… στιλιστικά το έδαφος για την μεγάλη βραδιά στο Met Gala τον Μάιο, καθώς θα είναι μία από τις οικοδέσποινες. Η φετινή χρονιά θα σηματοδοτήσει το 10ο Met Gala της ηθοποιού που για την τελευταία της εμφάνιση στα σκαλιά του φημισμένου Μητροπολιτικού Μουσείου Τέχνης, είχε επιλέξει ένα εντυπωσιακό φόρεμα Versace.

Photo by Taylor Hill/Getty Images

Τι να περιμένουμε άραγε για την επερχόμενη εκδήλωση; Σίγουρα ένα outfit που η Blake θα βάλει στη λίστα με τις νέες τάσεις.

Το Met Gala επιστρέφει στις 2 Μαΐου με οικοδεσπότες τους Regina King, Blake Lively και Ryan Reynolds

Ας θυμηθούμε μερικές από τις πρόσφατες εμφανίσεις της που είχαν τον wow factor!

Getty Images Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Blake Lively (@blakelively)

Instagram @blakelivelymysmilePhoto by Dimitrios Kambouris/Getty Images for Michael Kors

Keywords
Τυχαία Θέματα