Demi Moore: Ευχήθηκε στον πρώην σύζυγό της, Bruce Willis για τα γενέθλιά του

12:02 22/3/2022 - Πηγή: InStyle

Η Demi Moore έστειλε τις ωραιότερες ευχές της στον πρώην σύντροφό της.

Η Αμερικανίδα ηθοποιός ήταν παντρεμένη επί 13 χρόνια με τον Bruce Willis. Απέκτησαν μαζί τρεις κόρες: την 33χρονη Rumer, την 30χρονη Scout και την 28χρονη Tallulah. Έχουν πλέον προχωρήσει παρακάτω στις προσωπικές ζωές τους, καθώς πήραν διαζύγιο το 2000. Μάλιστα, ο 67χρονος

σταρ του κινηματογράφου παντρεύτηκε ξανά το 2009, με την Emma Hemming. Ο γάμος τους λοιπόν μπορεί να τελείωσε, αλλά το πρώην ζευγάρι παραμένει δεμένο για χάρη των παιδιών του. Διατήρησαν καλές σχέσεις ως γονείς και δεν επηρεάστηκαν από το γεγονός ότι ακολούθησαν χωριστούς δρόμους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Demi Moore (@demimoore)

Η Demi Moore απέδειξε πρόσφατα το πόσο καλές σχέσεις έχει με τον πρώην σύζυγό της, όταν έκανε μια ανάρτηση προς τιμήν των γενεθλίων του. Δημοσίευσε μια εικόνα τους στον προσωπικό λογαριασμό της στο instagram, στην οποία τους βλέπουμε να προετοιμάζουν ένα γεύμα. Είναι χαμογελαστοί και φαίνονται να περνούν πολύ όμορφα.

“Χρόνια Πολλά Bruce. Είμαι ευγνώμων για τη μεικτή οικογένειά μας”, έγραψε για να συνοδεύσει τη δημοσίευσή της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Demi Moore (@demimoore)

Οι κόρες της Demi και του Bruce, πάντως, μιλούν με τα ωραιότερα λόγια για τους γονείς τους.

“Είμαι τόσο ευγνώμων που έχουμε αυτή την βαθιά και ουσιώδη επικοινωνία. Σε κάθε σχέση- είτε είναι με κάποιον σύντροφο, με την οικογένεια ή με τους φίλους σου- πρέπει να είσαι ειλικρινής και να επικοινωνείς καλά. Έχω πολλούς φίλους που μεγάλωσαν με γονείς που πήραν διαζύγιο σε μικρή ηλικία και έβλεπα τους γονείς να τους βάζουν να διαλέξουν ή να σκάβουν ο ένας τον λάκκο του άλλου. Κι εγώ δεν έπρεπε να το κάνω αυτό και νιώθω πολύ ευγνώμων που οι γονείς μου έβαλαν προτεραιότητα στη ζωή τους, το να είμαστε οικογένεια”, είχε δηλώσει στο παρελθόν η Rumer.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Demi Moore (@demimoore)

Keywords
Τυχαία Θέματα