Huge News: Bρήκαμε τα sneakers που θα φορέσεις από το πρωί μέχρι…το άλλο πρωί – Θα τα λατρέψεις!

Όσο πλησιάζουμε στην άνοιξη τόσο πιο ανεβασμένη διάθεση έχουμε και νιώθουμε την ανάγκη να βγούμε περισσότερο έξω, να περπατήσουμε στη γειτονιά μας, να δούμε φίλους και να χαρούμε τη φύση αλλά και την πόλη στην οποία ζούμε. Αυτή τη διάθεση έχω και εγώ και νιώθω την ανάγκη να βγω στη γειτονιά που μένω εδώ και 35 χρόνια, να περπατήσω στα σοκάκια, να φάω brunch με τις φίλες μου, να χαλαρώσω στο πάρκο, να νιώσω ελεύθερη.

Η Winnie Harlow είναι μια γυναίκα που πάντα με εμπνέει τόσο με την προσωπικότητά της όσο και με το στιλ της. Βλέποντας

τις φωτογραφίες από την ίδια να περπατάει στις γειτονιές της Τζαμάικα, όπου γεννήθηκε και κατάγεται, ένιωσα την ανάγκη να βγω και εγώ εκτός σπιτιού, φορώντας τα ίδια Cali Dream sneakers της Puma που φοράει και η Winnie και να βρω την πραγματική λάμψη και αυτοπεποίθηση που κρύβω μέσα μου.

Σε προκαλώ λοιπόν να ακολουθήσεις τα βήματα της Winnie και τα δικά μου και να βγεις μια βόλτα στην πόλη που μένεις χωρίς να αποσπάται η προσοχή σου από κινητά και συσκευές, παρατηρώντας τα χρώματα που βλέπεις γύρω σου και νιώθωντας τα vibes της γειτονιάς σου.

Πάμε μια βόλτα παρέα;

09.30 το πρωί και αντί να φάω κάτι στα γρήγορα φόρεσα τα Cali Dream sneakers της PUMA που είναι ιδανικά για την πόλη και πήγα για brunch με τις φίλες μου. Συνδύασα τα Cali Dream sneakers με τζιν και oversized πουλοβεράκι και δεν χρειάστηκε να προσθέσω τίποτα άλλο καθώς τα συγκεκριμένα sneakers με κάνουν να νιώθω γεμάτη αυτοπεποίθηση από το πρωι ως το βράδυ.

13.15 λίγο πριν το μεσημέρι και ενώ έχει ανοίξει λιγάκι η όρεξη βγαίνω για περπάτημα στο πάρκο της γειτονιάς και κατευθύνομαι και σε δρομάκια από τα οποία δε συνηθίζω να περνάω. Θέλω να ρουφήξω κάθε εικόνα, κάθε μυρωδιά, κάθε αίσθηση από τη βόλτα μου.

15.30 πήγε η ώρα και παίρνω την απόφαση να βγω στο πάρκο της γειτονιάς και να φάω το μεσημεριανό μου εκεί, αντί να μείνω στο σπίτι βλέποντας τηλεόραση. Σε κάθε μου έξοδο, σε κάθε μου βόλτα φοράω ρούχα και παπούτσια που με κάνουν να αισθάνομαι άνεση χωρίς να στερούν πόντους από το στιλ μου. Αυτή τη σεζόν επενδύω στα Cali Dream γιατί είναι παπούτσια με ιστορία που δημιουργήθηκαν αρχικά από γυναίκες με όραμα και αυτοπεποίθηση και φορώντας τα νιώθω σαν να μεταφέρεται και σε εμένα αυτός ο δυναμισμός.

18.45 είναι η ώρα που φτιάχνω τον 2ο καφέ και σήμερα αποφασίζω να τον πιω στη γειτονιά. Ευκαιρία να δοκιμάσω το νέο coffee shop που άνοιξε και να δοκιμάσω και πάλι τα αγαπημένα μου Cali Dream που νομίζω πως δεν θα βγάλω ποτέ από πάνω μου. Κάποιες φορές νιώθω πως αυτά τα παπούτσια δίνουν λάμψη και χαρακτήρα σε κάθε μου outfit (είναι αλήθεια ή ιδέα μου;).

21.00 η ώρα βγαίνω για early drinks με τους φίλους μου και δεν έχω καμία αμφιβολία για το ποια παπούτσια να φορέσω με το μίνι φόρεμά μου και το δερμάτινο jacket μου.

To καλοκαίρι πλησιάζει και νομίζω πως φέτος τα Cali Dream sneakers θα είναι τα μόνα που θα προσθέσω στη βαλίτσα των διακοπών (ίσως και ένα ζευγάρι flip flops) και θα τα φοράω από το πρωί, στα σοκάκια του αγαπημένου μου νησιού, μέχρι το βράδυ, που θα βγαίνω για ποτό με τις φίλες μου.

Τα νέα Cali Dream εστιάζουν αποκλειστικά στον γυναικείο, νεανικό φύλο, καθώς η ίδια η τεχνική California επινοήθηκε από αυτές. Η ιστορία του στιλ αυτού ξεκινάει από τον Αμερικάνικο Εμφύλιο, κατά τη διάρκεια του οποίου οι άντρες ήταν απόντες. Έτσι, οι γυναίκες έγιναν υπεύθυνες για την παραγωγή παπουτσιών και δημιούργησαν την τεχνική Cali για την εύκολη κατασκευή παπουτσιών.

Περισσότερα από 100 χρόνια μετά, η PUMA υιοθέτησε την τεχνική αυτή και λάνσαρε τα πρώτα PUMA Cali. Η Winnie Harlow, ως ambassador της συλλογής, ποζάρει με τα νέα Cali Dream στους δρόμους της Τζαμάικα, από όπου και κατάγεται. Δοκιμάζει τις τοπικές γεύσεις και εξερευνά τις ρίζες της. Παρουσιάζει εικόνες εύθυμες, με μία αίσθηση ελευθερίας και περηφάνιας για την κληρονομιά της, μια αίσθηση που όλες οι γυναίκες αξίζουμε να νιώθουμε.

Oπως και η ίδια δηλώνει «Το να νιώθω σημαντικό κομμάτι της κοινότητάς μου και να παραμένω πιστή στον εαυτό μου και στις ιδέες μου είναι αυτό που πάντα με παρακινούσε. Από εδώ προέρχονται οι ρίζες μου, εδώ περπατάω τώρα με τα Cali Dream μου. Αισθάνομαι πολύ τυχερή που αποτελώ πρότυπο για τόσες άλλες γυναίκες και θέλω να σας αποδείξω πώς μπορείτε κι εσείς να λάμψετε μέσα σας ζώντας την αλήθεια και διατηρώντας την αληθινή».

Τα Cali Dream έχουν σχεδιαστεί με ένθετο TPU υλικό στην ενδιάμεση σόλα. Οι εμβληματικές λεπτομέρειες στο επάνω μέρος και η δερμάτινη βάση με pastel suede χρωματισμούς προσθέτουν τη λάμψη που σας λείπει!

Λάμψτε αληθινά με το νέο Cali Dream! Θα το βρείτε στο eshop της Sportswind.gr, στα καταστήματα λιανικής της PUMA και σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Διαβάστε περισσότερα:

AYTH η απόχρωση αναμένεται να κάνει πάταγο την Άνοιξη και το Καλοκαίρι

Shopping Guide: 14 ζακέτες που θα ερωτευτούμε αυτή την Άνοιξη

ΑΥΤΗ είναι η πιο στιλάτη εγκυμονούσα- Ιδέες για τέλειο styling ακόμα και με φουσκωμένη κοιλίτσα

Keywords
Τυχαία Θέματα