Η Lindsay Lohan αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό της

Η Lindsay Lohan μόλις αρραβωνιάστηκε με τον επί δύο χρόνια σύντροφό της, Bader Shammas.

Το πρωί της Κυριακής η ηθοποιός ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram. Αυτό το έκανε δημοσιεύοντας τέσσερις εικόνες, στις οποίες βλέπουμε το ευτυχισμένο ζευγάρι αγκαλιασμένο και ντυμένο με ασορτί μαύρα φούτερ. Μολονότι τα μεγάλα χαμόγελά τους τραβούν αρχικά όλη την προσοχή, ο πραγματικός σταρ

της φωτογραφίας είναι άλλος. Πρόκειται για το υπέροχο δαχτυλίδι αρραβώνων που φοράει η Lohan.

Ήβη Αδάμου: Το αξιολάτρευτο στιγμιότυπο με την κόρη της

“Η αγάπη μου, η ζωή μου, η οικογένεια μου και το μέλλον μου” έγραψε στην περιγραφή του post της για να συνοδεύσει τα γλυκά στιγμιότυπα. Το εντυπωσιακό δαχτυλίδι αποτελεί δημιουργία του αμερικανικού κοσμηματοπωλείου πολυτελείας Harry Winston.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lindsay Lohan (@lindsaylohan)

Ο Shammas εργάζεται στο Dubai, όπου και μένει η Lindsay τα τελευταία επτά χρόνια. Οι δυο τους έχουν διατηρήσει την σχέση τους αρκετά ιδιωτική, αλλά φημολογείται ότι είναι μαζί τα τελευταία δύο χρόνια. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η 40χρονη διασημότητα είχε αποκαλέσει τον Bader ως το αγόρι της σε μια ανάρτησή της πέρσι. Ωστόσο, σύντομα τη διέγραψε, οδηγώντας μας στο συμπέρασμα ότι μετάνιωσε αυτή την κίνηση.

Ο Benedict Cumberbatch μίλησε για την τοξική αρρενωπότητα και πρέπει να τον ακούσουμε

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lindsay Lohan (@lindsaylohan)

Αυτός είναι ο δεύτερος αρραβώνας της Lindsay Lohan.

Ο πρώτος είχε γίνει με τον Ρώσσο εκατομμυριούχο Egor Tarabasov. Ωστόσο, το 2016 ακολούθησαν χωριστούς δρόμους. “Η αλήθεια είναι ότι ήθελα πολύ να λειτουργήσει αυτή η σχέση, όμως πλέον έχω καταλάβει ότι δεν περνάει από το χέρι μου” είχε δηλώσει η διάσημη κοκκινομάλλα. Στη συνέχεια είχε κάνει μια σοκαριστική αποκάλυψη, με την οποία ξεκαθάρισε την περίπλοκη κατάσταση. Ανέφερε ότι ο πρώην σύντροφός της ήταν κακοποιητικός, τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά. Επομένως, είναι πολύ σημαντικό που τώρα είναι με έναν άνθρωπο που της φέρεται όπως πρέπει.

Το σημαντικό μήνυμα της Emily Ratajkowski σχετικά με το body shaming

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lindsay Lohan (@lindsaylohan)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Lindsay Lohan,