Η Kourtney Kardashian κατηγορείται από την πρώην γυναίκα του αρραβωνιαστικού της Travis

«Δεν έχω καθόλου ζήλια μέσα μου. Χώρισα με τον Travis για κάποιον λόγο… Οι άνθρωποι δεν διαλύουν τις οικογένειές τους χωρίς να υπάρχει λόγος… Η οικογένειά μου διαλύθηκε εξαιτίας της οικογένειάς της και τώρα τα παιδιά μου είναι αποξενωμένα το ένα από το άλλο επειδή μια άλλη αδερφή μπήκε ανάμεσά μας», η Shanna Moakler, πρώην γυναίκα του νέου αρραβωνιαστικού της Kourtney Kardashian ξεσπά.

Μια μάχη φαίνεται να έχει ξεσπάσει μεταξύ των δυο γυναικών για τα μάτια του Travis Barker κι ενώ η Shanna ισχυρίζεται ότι δεν έχει καθόλου ζήλια μέσα της, δεν αναφέρει ούτε το όνομα

της Kourtney.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kourtney (@kourtneykardash)

Από ό,τι φαίνεται η Shanna κατηγορεί το ζευγάρι λέγοντας ότι «εξαγοράζει» τα παιδιά της με ακριβά δώρα και ταξίδια με αποτέλεσμα να δημιουργεί χάσμα μεταξύ αυτών και της ίδιας. Από τη μία το ένα της παιδί βλέπει την «αληθινή αγάπη» μεταξύ του Travis και της Kourtney, από την άλλη η κόρη της, Alabama, δηλώνει δημόσια ότι η μητέρα της δεν ήταν ποτέ ολοκληρωτικά στη ζωή της. Διπλό το χτύπημα για τη Shanna που μετά τον Travis φαίνεται να χάνει και τα παιδιά της.

@tmz/instagram

Ωστόσο συνεχίζει να επιμένει ότι: «Δεν ενδιαφέρομαι καθόλου για τον Travis και την Kourtney σε καμία περίπτωση. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι τα παιδιά μου – να διατηρήσω και να γιατρέψω τη σχέση μου μεταξύ μας – και να προχωρήσω μπροστά. Δεν τους σκέφτομαι καν ούτε δεύτερη φορά».

Λοιπόν Shanna, δεύτερη φορά μπορεί να μην τους σκέφτηκες, αλλά μίλησες ήδη γι’ αυτούς χίλιες. Μια λαϊκή παροιμία θα ταίριαζε σε αυτό το σημείο αλλά ας αφήσουμε τα συμπεράσματα σε εσάς.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kourtney (@kourtneykardash)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Kourtney Kardashian,Travis