Τρύφωνας Σαμαράς: Σοκάρει με την αποκάλυψή του -«Με έκλεβε επί 1,5 χρόνο, είχε βγάλει αντικλείδι»

Σοκαρισμένος παραμένει ο Τρύφωνας Σαμαράς, αφού όπως αποκάλυψε πριν από λίγες ημέρες έπεσε θύμα κλοπής από ένα γνωστό του πρόσωπο ανήμερα των Χριστουγέννων.

«Είχα πάει να δω το J2US και όταν γύρισα, ανέβηκα τις σκάλες και είδα την πόρτα του ατελιέ μου ανοιχτή. Λέω “ποιος είναι;” και πήγα προς τα πίσω. Ήταν 2μιση τη νύχτα και όπως βγήκα, είδα δύο παιδιά και τους φώναξα “ελάτε γιατί με κλέβουν”. Μπήκαμε μέσα, αυτός ανέβηκε στους άλλους ορόφους για να κρυφτεί κι εγώ πήρα την αστυνομία. Μέσα σε πέντε λεπτά ήταν 4 περιπολικά

εδώ. Τον έπιασαν και όταν του έβγαλαν την κουκούλα έπαθα σοκ γιατί ήταν γνωστός μου. Τον έβαζα στο σπίτι μου και φαίνεται ότι μου είχε κλέψει το κλειδί και εδώ και ενάμιση χρόνο με έκλεβε. Αποφάσισα να μη κινηθώ νομικά, μου είπε ότι θα μου γυρίσει όλα τα πράγματα που μου έχει πάρει», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο γνωστός κομμωτής.

Δείτε ΕΔΩ τις δηλώσεις του!

Σήμερα το πρωί (30/12), ο γνωστός κομμωτής μίλησε στην κάμερα του Happy Day και αποκάλυψε ότι ο κλέφτης που ήταν γνωστός του είχε καταφέρει να βγάλει αντικλείδι και να μπαίνει μέσα στο ατελιέ του όποτε θέλει, τονίζοντας μάλιστα ότι αυτό γινόταν επί 1,5 χρόνο.

«Έπαθα σοκ με τον ληστή γιατί αυτόν τον άνθρωπο τον ήξερα. Μόλις του έβγαλαν την κουκούλα μπροστά μου οι αστυνομικοί, έπαθα σοκ. Λέω… εσύ; Δεν ήταν κολλητός μου φίλος, ήταν γνωστός μου. Είχε έρθει μια φορά σπίτι μου και του ζήτησα να πάει να μου πάρει έναν καφέ. Μου ζήτησε τα κλειδιά του σπιτιού για να ανοίξει, για να μη μου χτυπήσει το κουδούνι. Του τα έδωσα και πήγε κι έβγαλε αντικλείδια. Επί 1,5 χρόνο είχε τα κλειδιά του σπιτιού μου και έμπαινε ότι ώρα ήθελε, εκείνη τη μέρα ήταν στις 02:30 τη νύχτα», είπε αρχικά ο Τρύφωνας Σαμαράς.

Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι «πραγματικά φοβήθηκα, αλλά επειδή ήταν μέρα Χριστουγέννων και ήταν μέρα της γιορτής του, έδωσα τόπο στην οργή και δεν έκανα μήνυση. Μου ζήτησε συγγνώμη και ότι θα μου φέρει τα πράγματα και κάποια χρήματα πίσω από αυτά που μου πήρε».

Διαβάστε ακόμα:

Happy Day: Κρούσμα κορονοϊού στην εκπομπή του Alpha 

Ιωάννα Τούνη: Το ταξίδι στο Παρίσι λίγο πριν την έλευση του 2022 -Φωτογραφίες

Αγγελική Νικολούλη: Περήφανη με την διάκριση του γιου της -Το μήνυμα στα social media

Keywords
Τυχαία Θέματα