Η Khloé Kardashian έχει ξεπεράσει εντελώς τον πρώην της, Tristan Thompson

11:00 29/3/2022 - Πηγή: InStyle

Η Khloé Kardashian δεν θέλει να μείνει κολλημένη στο παρελθόν.

Η Αμερικανίδα τηλεοπτική προσωπικότητα έγινε μητέρα το 2018, όταν έφερε στον κόσμο τη μικρή True. Απέκτησε την κόρη της μαζί με τον επαγγελματία μπασκετμπολίστα, Tristan Thompson. Παρά το γεγονός ότι η σχέση τους κυλούσε φαινομενικά ομαλά, όλα άλλαξαν όταν αποκαλύφθηκε ότι εκείνος την απατούσε συστηματικά. Από τότε έχουν προσπαθήσει να τα ξαναβρούν πολλές φορές για χάρη του παιδιού τους, αλλά ήταν μάταιο. Τώρα λοιπόν η 37χρονη Khloé δηλώνει ότι έχει ξεπεράσει εντελώς τον πρώην σύντροφό της.

Ο λόγος
για τον οποίο η Kylie Jenner άλλαξε το όνομα του γιού της Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Khloé Kardashian (@khloekardashian)

Η Kardashian επιθυμεί να εστιάσει στη δική της ευτυχία αυτή τη χρονιά. Μάλιστα, μια κοντινή της πηγή αποκάλυψε ότι παραμένει αισιόδοξη και θετική ύστερα από όλα όσα έχουν συμβεί.

Kim Kardashian: Aποκάλυψε ποιος είναι ο μεγαλύτερος κριτής της

“Όσο άσχημα και αν έκλεισε η περασμένη χρονιά για την Khloé, φέτος οι χαρές έρχονται η μια μετά την άλλη”, δήλωσε ο insider στο People. “Τα πηγαίνει πραγματικά πολύ καλά” πρόσθεσε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Khloé Kardashian (@khloekardashian)

Σε αυτό το σημείο να υπενθυμίσουμε, ότι πριν από λίγους μήνες ήρθε στη δημοσιότητα μια σοκαριστική είδηση σχετικά με τον Tristan. Είχε απατήσει τη μητέρα της κόρης του για άλλη μια φορά, αφού η προσωπική γυμνάστριά του περίμενε το παιδί του. Αυτό είχε εύλογα ταράξει την Kardashian και την οδήγησε στην απόφαση να δώσει οριστικό τέλος στη σχέση της μαζί του.

“Βγαίνει με άλλους ανθρώπους και νιώθει καλά με τον εαυτό της. Τον έχει ξεπεράσει εντελώς”, ανέφερε επίσης η κοντινή πηγή, ενώ ολοκλήρωσε λέγοντας ότι το πρώην ζευγάρι έχει πολύ λίγες επαφές πλέον.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Khloé Kardashian (@khloekardashian)

Keywords
Τυχαία Θέματα